Into the Night dizisi Netflix'te 1 Mayıs'ta başladı! Into the Night hakkında bilmeniz gerekenler!

Belçika yapımı Netflix dizisi Into The Night'ın ilk sezon bölümleri 01 Mayıs 2020 Cuma günü yayınlandı. Gerilim ve bilim-kurgu türündeki dizinin konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var? Detaylar...

Bizi insan yapan ne varsa en karanlık anda gün yüzüne çıkar... Güneşe karşı yapılan yarışta kibarlığa yer yok. Ya birlikte hayatta kalacaksınız ya da birlikle çakılacaksınız. Başka seçeneğiniz yok!

INTO THE NIGHT DİZİSİ BAŞLADI!

Bilim-kurgu, gizem ve gerilim öğelerini harmanlayan Netflix'in ilk orijinal Belçika dizisi "Into the Night" ilk sezon bölümleri ile 01 Mayıs 2020 Cuma günü izleyiciyle buluştu.

Güneşin gizemli bir şekilde önüne çıkan her şeyi ve herkesi yok etmeye başladığında Brüksel'den kalkan bir gece uçağının yolcularının ve mürettebatının sürekli batıya ve geceye doğru uçarak hayatta kalmaya çalışmasını konu edinen yapımın ilk sezonu, süreleri 35 ila 41 dakika arasında değişen 6 bölümden oluşuyor.

20-05/02/into-the-night-foto4.jpg

INTO THE NIGHT BÖLÜMLERİ

Jacek Dukaj'ın 2015 yılında yayımlanan çok satan The Old Axolotl isimli romanından esinlenerek hazırlanan dizinin bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 1. bölüm: "Sylvie" (41 dakika)
- 2. bölüm: "Jakub" (38 dakika)
- 3. bölüm: "Mathieu" (35 dakika)
- 4. bölüm: "Ayaz" (37 dakika)
- 5. bölüm: "Rik" (37 dakika)
- 6. bölüm: "Terenzio" (37 dakika)

INTO THE NIGHT KADRO BİLGİLERİ

Jason George'un (The Protector, Narcos) senaryosunu kaleme aldığı yapımın oyuncu kadrosunda Pauline Etienne (Sylvie), Laurent Capelluto (Mathieu), Stefano Cassetti (Terenzio), Mehmet Kurtuluş (Ayaz), Babetida Sadjo (Laura), Jan Bijvoet (Rik), Ksawery Szlenkier (Jakub), Vincent Londez (Horst), Regina Bikkinina (Zara), Alba Gaïa Bellugi (Ines), Nabil Mallat (Osman) gibi isimler bulunuyor. Görüldüğü üzere Into the Night'ta Türkiye dahil çeşitli ülkelerden oyuncular bir araya gelmiş durumda.

20-05/02/into-the-night-poster.jpg

Inti Calfat & Dirk Verheye ikilisinin yönetmenliğini üstlendikleri dizinin yürütücü yapımcı kadrosu showrunner Jason George ile birlikte Tomek Baginski (The Witcher, The Cathedral) ve Jacek Dukaj'dan oluşuyor.

INTO THE NIGHT'TAN DİĞER KARELER

20-05/02/into-the-night-foto1.jpg

20-05/02/into-the-night-foto3-1588381084.jpg

20-05/02/into-the-night-foto2.jpg

"Into the Night" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin