Invasion dizisinin yıldızı Lisa Sheridan evinde ölü bulundu!

CSI serileri, Invasion, The Mentalist gibi sayısız dizide rol alan aktris Lisa Sheridan evinde ölü bulundu. Sheridan henüz 44 yaşındaydı.

Özellikle Invasion dizisi, bunun yanında Halt and Catch Fire, Still the King, CSI: NY, CSI: Miami ve The Mentalist gibi dizilerde rol almış olan aktris Lisa Sheridan henüz 44 yaşında hayatını kaybetti.

LISA SHERIDAN 44 YAŞINDA HAYATINI KAYBETTİ!

Sheridan'ın menajeri Mitch Clem oyuncunun ölümünü doğrularken şu ifadeleri kullandı:

"Lisa, Pazartesi sabahı hayatını kaybetti. New Orleans'taki evindeydi. Ölüm nedeni şu anda kesin olarak bilinmemekte. Görevlilerin raporlarını bekliyoruz.

Açıkçası, bu yıkıcı kayba hepimiz hazırlıksız yakalandık. Lisa çok sevilirdi. Çok üzgünüz."

19-02/28/lisa-sheridan.jpg

İNTİHAR SÖYLENTİLERİ YALANLANDI!

Sosyal medyada dolaşan intihar haberlerini yalanlayan Clem; "Ailesi kesin bir dille bunun intihar olmadığını doğruladı. Aksi iddialar tamamen asılsızdır" şeklinde konuştu.

SHERIDAN'IN KARİYERİ

Yirmi yıldan fazla süredir oyunculuk kariyerinde ilerleyen Sheridan son olarak 2018 yapımı Strange Nature filminde rol alırken; yakın geçmişte Murder in the First, Still the King, The Fosters ve Halt and Catch Fire gibi dizilerde konuk oyuncu olarak yer almıştı.

Aktrisin yakın arkadaşları ve meslektaşları bu üzücü gelişmeyle ilgili duygularını sosyal medya hesaplarından paylaştılar. Sheridan ile 2015 yapımı Only God Can filminde başrolü paylaşan Donna D'Errico, Facebook hesabından duygularını;

"Sevgili arkadaşım, aktris Lisa Sheridan'ın vefat ettiği haberini henüz öğrendim. Şaşkınlıktan buz kesmiş durumdayım. Lisa ve ben, beş yıl önce birlikte aynı filmde rol aldık ve sette oldukça yakınlaşmıştık. Çekimler bittikten sonra da bu yakın arkadaşlığımız devam etti.

19-02/28/lisa-ve-ron.jpg

Bu sektörde, bu şehirde hatta bu dünyada böylesine nazik, kibar ve tatlı ruhlara rastlamak nadirdir. Gerçekten hayatım boyunca rastladığım en tatlı ve nazik insanlardan birisiydi. Karanlık zamanlarında bile girdiği her odaya tatlılık ve parlak bir enerji yayardı. Bu kayıptan dolayı çok üzgünüm. Onunla daha yeni konuşmuştum ve her şey harika görünüyordu. Mutlu ve iyi bir ruh halindeydi. Tanıyan herkes onu çok sevdi ve ona hayrandı. Hoşçakal ve iyi geceler tatlı melek, seni çok özleyeceğim. Lütfen ailesi için dualarınızı esirgemeyin" şeklinde ifade etti.

Sheridan, 2000'li yılların başlarında A Million Little Things oyuncusu Ron Livingston ile nişanlanmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin