Kardeş Çocukları'nın yeni oyuncusu Çiğdem Selışık Onat oldu!

Star tv ekranlarının sevilen dizisi Kardeş Çocukları'nın kadrosuna Çiğdem Selışık Onat da dahil oldu. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
28 Şubat 2019 - 13:33
Yeni Bölüm

Başrollerinde Ayça Bingöl, Mehmet Aslantuğ ve Nur Fettahoğlu'nun yer aldığı, Afra Saraçoğlu, Alara Turan ve Furkan Andıç gibi genç oyuncuların da eşlik ettiği, Star tv'nin sevilen dizisi Kardeş Çocukları'na İdil karakteriyle Melis Hacic'in dahil olmasının ardından, şimdi de Çiğdem Selışık Onat dizinin yeni ismi oldu. 

19-02/28/igdem-selisik-onat.png

Mehmet Aslantuğ'un canlandırdığı Yıldırım Saner karakterinin annesi Rezzan olarak Çiğdem Selışık OnatKardeş Çocukları dizisinde görmeye başlayacağız. Başarılı oyuncu Çiğdem Selışık Onat'ın canlandıracağı Rezzan karakteri: Gururu olan oğlu Yıldırım'ın yalnızlığını takıntı haline getiren, vefat eden kızından yadigar kalan torunu İdil'e çok düşkün olan, soğuk, mesafeli ve ciddi bir kadın olarak karşımızda olacak. 

Kardeş Çocukları” çok konuşulacak yeni bölümüyle 3 Mart Pazar, saat 20:00’da Star ekranlarında olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin