Yasak Elma Erim diziden ayrıldı mı?

Başarılı oyuncuların kadrosunda yer aldığı Yasak Elma'da Erim karakterini canlandıran İlber Kaboğlu diziden mi ayrıldı?

Nurşah
28 Şubat 2019 - 13:47
Yeni Bölüm

Fox Tv ekranlarının her pazartesi akşamı yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan dizisi Yasak Elma'da Erim karakterini canlandıran oyuncu İlber Kaboğlu diziden mi ayrıldı?

19-02/28/yasak-elma-erim-diziden-ayrildi-mi-1551344920.jpg

Erim diziden ayrıldı mı?

Halit ve Ender'in oğlu olan Erim'in geçtiğimiz haftalarda başını sürekli olarak belaya sokması iplerin gerilmesine neden oldu...  Tüm bu gelişmelerin ardından ise Halit, oğlu Erim'i yurt dışına yatılı okula gönderme kararı aldı. Ender bu karara ilk başlarda tepkiyle yaklaşsa da, oğlunun iyiliğini düşünerek onaylamak zorunda kaldı...

Bu ani karar ile izleyicilere Erim'in diziden ayrıldığı düşündürttü. Erim'in diziden temelli mi yoksa kısa bir süreliğine mi ayrıldığını ise ilerleyen bölümlerde öğreneceğiz..

 19-02/28/yasak-elma-erim-ilker-kaboglu.jpg

İlber Kaboğlu kimdir?

İlber Kaboğlu 2004 senesinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Henüz öğrenci olan isim, aynı zamanda oyunculuk eğitimleri de almıştır.

İlk kez reklam filmleri ile izleyici karşısına çıkan Kaboğlu, İçerde dizisinde rol almış ardından da Yasak Elma dizisinde kendisini göstermiştir...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin