İptal edilen The Tick geri dönecek mi? Dizinin yaratıcısı Ben Edlund açıkladı!

Amazon'un aynı isimdeki çizgi roman karakterinden esinlenerek izleyiciyle buluşturduğu The Tick dizisi geçtiğimiz ay iptal edilmişti. Diziyi başka bir platformda geri döndürme çalışmaları ise sonuçlandı.

Dijital yayın platformu Amazon'un yarımşar saat süreli bölümlerden oluşan süper kahraman komedisi "The Tick" için geçtiğimiz haftalarda iptal haberi gelmişti. 05 Nisan 2019'da ikinci sezon bölümleri sunulan dizi böylelikle 3. sezonu görememişti.

THE TICK'E YENİ ALICI ÇIKMADI!

İptal kararının ardından dizinin yaratıcı ismi Ben Edlund, The Tick için yeni bir yuva arayışında olduklarını dile getirmişti.Geçtiğimiz gün Twitter hesabından dizinin geleceği hakkında son durumu paylaşırken hayranlara iyi haber veremeyen Edlund, diğer platformlara pazarlanmaya çalışılan The Tick için alıcı çıkmadığını belirtti.

19-06/16/the-tick-izle.jpg

Edlund konuyla ilgili "Çok fazla kapı çalmamıza rağmen mevcut pazarda The Tick için yeni bir yuva bulamadık. Üzülerek söylemeliyim ki muhteşem desteğinizi daha iyi haberlerle ödüllendiremedik" ifadelerini kullandı.

19-06/16/ben-edlund-twitter.jpg

Her şeye rağmen Edlund hikayeyi devam ettirebilmek adına başka yollar aradığını "Bu oyuncu kadrosuyla mevcut hikayeyi devam ettirmek için başka fırsatlar arayacağız, ancak şu anki dizi maalesef sona ulaştı" sözleriyle açıklarken hayranları pozitif kalmaya davet etti ve "Lütfen iyi şeyler için umudu ve sevgiyi seçmeye devam edin. Ve bence onu evrenin bir kanunu olarak kabul edebiliriz. Zaman doğru olduğunda The Tick her zaman geri döner" diyerek sözlerini noktaladı.

19-06/16/the-tick-dizisi.jpg

"THE TICK" KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Amazon ve Sony Pictures Televison ortak yapımcılığında hazırlanan The Tick; bir muhasebecinin, şehrinin kötü bir küresel süper güç tarafından ele geçirildiğini keşfetmesi ve bu komployu ortaya çıkarmaya çalışırken mavi renk giyimli ilginç bir süper kahramanla karşılaşıp onunla müttefik olması çerçevesinde gelişen ilgi çekici olayları anlatıyor.

Peter Serafinowicz ve Griffin Newman'ın başrollerini paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda bu ikiliye Jackie Earle Haley, Valorie Curry, Brendan Hines, Yara Martinez, Scott Speiser, Michael Cerveris, John Pirkis ve Alan Tudyk eşlik ediyorlar.

"The Tick" (Amazon) 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin