Netflix dizisi Ozark 3. sezonda yeni karakterler!

Netflix'in popüler suç dizisi Ozark'ın 3. sezon oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil oldu. Ozark 3. sezon yeni karakterleri tanıyalım...

Marty Beryde ve ailesinin suç dünyasındaki maceralarını işleyen Netflix'in suç dizisi "Ozark" geçtiğimiz yılın son aylarında üçüncü sezon onayını almıştı. Yeni sezon ile ilgili oyuncu haberleri gelmeye başladı. Kadroya dört yeni isim dahil olurken, geçtiğimiz sezon izlediğimiz iki isim ise yeni sezon için kadrolu oyuncu mertebesine yükseldi.

OZARK 3. SEZONDA YENİ OYUNCULAR, YENİ KARAKTERLER

Tom Pelphrey (Iron Fist, Banshee) ve Jessica Frances Dukes (Jessica Jones) yeni sezon ana oyuncu kadrosuna dahil olurlarken; Joseph Sikora (Power) ve Felix Solis (Ten Days in the Valley) tekrar eden rollerle yeni sezon hikayesinde görünecekler.

Ayrıca ikinci sezonda tekrar eden rollerle Darlene Snell karakterini canlandıran Lisa Emery ile Helen Pierce karakterine hayat veren Janet McTeer ikilisi yeni sezon için kadrolu oyuncu mertebesine yükseldiler.

Bill Dubuque ve Mark Williams ikilisince yaratılan; Jason Bateman ve Laura Linney'in başrollerinde yer aldığı dizinin ikinci sezon hikayesinde Byrde ailesi sorunlu kara para aklama ve uyuşturucu karteli sularında gezinmeye devam etmişti.

19-06/15/tom-pelphrey-jessica-francis-dukes.jpg

OZARK 3. SEZONDA KİM HANGİ ROLDE?

Yeni sezonun yeni oyuncularının karakterlerine bakacak olursak;

- Pelphrey, Wendy'nin kaprisli küçük erkek kardeşi Ben'e hayat verecek. Habersiz ve zamansız bir ziyaret gerçekleştiren Ben kısa sürede Wendy'e kim olduğunu ve kimlerden kaçtığını hatırlatır.

- Dukes, kumarhaneye tek bir amaçla, Marty'i aşağı çekme ve bunu yaparken her şeyi kuralarına göre yapma hedefiyle gelen FBI ajanı ve adli muhasebeci Maya Miller'a hayat verecek.

- Sikora, Kansas City mafya babası Frank Cosgrove'un fevri oğlu Frank Cosgrove Jr.'ı canlandıracak. Frank Jr. yeni kumarhane kara para aklama işinde birlikte çalışmak zorunda kaldığı Ruth ile kısa sürede çatışır.

19-06/15/oazark-2-sezon-foto.jpg

- Solis, Meksika'nın en büyük ikinci uyuşturucu kartelinin acımasız lideri Omar Navarro'ya hayat verecek. Byrde ailesinin bu sezon keşfedeceği üzere Navarro düşmanlarına karşı hem acımasız bir şiddet uygulamakta hem de onlara karşı psikolojik bir savaş yürütmektedir.

Media Rights Capital ve Aggregate Films ortak yapımcılığında hazırlanan Ozark'ın yürütücü yapımcı kadrosu ilk iki sezonda bazı bölümlerin yönetmen koltuğunda da oturan Jason Bateman ile birlikte Chris Mundy, Dubuque ve Williams'dan oluşuyor.

"Ozark" 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin