İrem Derici, Çok Güzel Hareketler 2'nin yıldızlarından Emre Aslan ile aşk yaşıyor!

İrem Derici'nin kiminle birlikte olduğu ortaya çıktı.

Merve Mutlu
23 Şubat 2021 - 15:08
Magazin

Türk pop müziğinin son dönemdeki yıldızlarından olan ve hem başarılı şarkıları seslendirdiği güçlü sesi hem de sansasyon yaratan açıklamalarıyla sıkça gündeme gelen İrem Derici kalbini bu kez de bir oyuncuya kaptırdı.

21-02/23/iirem-derici.jpg

Sıradışı tarzı ile Türkiye'de milyonlarca kişinin beğenisini kazanan 33 yaşındaki şarkıcı İrem Derici'nin, Çok Güzel Hareketler 2'nin yıldızları arasında yer alan Emre Aslan ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Uzun süredir aşksıztan yakınan İrem Derici'nin kalbini fethefen Aslan, aynı zamanda müzikle ilgileniyor ve  müzik çalışmalarına Derici'nin de destek vermesi ile albüm çıkarmaya hazırlanıyor. Derici son röportajında: "Starlarla ilişki yaşamadım. Genelde yarı ünlü veya ünlü olma yolunda ilerleyenlerle birlikte oldum. Onlar için İrem Derici, ünlü olmak için iyi bir yoldu. Ama ağzımın payını aldım." demiş ve erkeklerin ünlü olmak için kendisiyle ilişki yaşadığını açıklayarak sansasyon yaratmıştı.

21-02/23/emre-aslan.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin