Engin Altan Düzyatan ve Belçim Bilgin başrolde! Babamın Kemanı geliyor...

Babamın Kemanı dizisinin başrolleri belli oldu.

Merve Mutlu
23 Şubat 2021 - 15:16
Gündem

Rol aldığı projelerle adından övgüyle söz ettiren ve en son Diriliş Ertuğrul adlı dönem dizisi ile  5 sezon ekranlarda fırtınalar estiren başarılı aktör Engin Altan Düzyatan bir yandan Barbaros dizisinin hazırlıklarına devam ederken diğer yandan da bir film için sete girmeye karar verdi.

21-02/23/babamin-kemani.png

BKM yapımcılığında hazırlanacak olan ve yönetmen koltuğunda Andaç Haznedanoğlu'nun oturacağı Babamın Kemanı filminin hazırlıkları başladı. Konusu henüz bilinmeyen film projesinde Düzyatan'a başrolde eşlik edecek ismin Belçim Bilgin olması heyecan yaratırken filmin Mart ayında çekileceği konuşuluyor. Düzyatan'ın başrolünü Ulaş Tuna Astepe'yle paylaşacağı Barbaros'un çekimlerinin ise martın son haftası başlaması planlanıyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin