Bertan Asllani Akrep dizisinin kadrosuna dahil oldu!

Akrep dizisine yeni bir isim daha katıldı.

Merve Mutlu
23 Şubat 2021 - 16:01
Gündem

Oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimleri bir araya getirerek dikkatleri üzerine çeken ve Erkan Birgören'in üstlendiği senaryosu ile de merak uyandırmayı başaran Star TV'nin 1441 Production imzalı yeni dizisi Akrep, yayın hayatına devam ederken, beğeni toplayan kadrosuna bir isim daha katıldı.

21-02/23/akrep.png

Başrollerinde Evrim Alasya ve Demet Akbağ'ın rol aldığı dizinin kadrosunda: Bekir Aksoy, Başak Daşman, Yusuf Çim, Beril Pozam, Esila Umut, Taha Boran Özbek, Aslı Melisa Uzun, Müge Su Şahin, Demet Gül, Ahsen Türkyılmaz gibi birbirinden başarılı ve sevilen isimlerin yer aldığı dizinin final yapacağı iddiaları gündeme geldi.

Bertan Asllani Akrep dizisinin kadrosuna dahil oldu!

21-02/23/bertan-asllani-1614084335.png

Kendisini terk eden annesi Perihan'dan intikam almak için hayatlarının tam ortasına düşen ve annesinden intikam almak için onun sahip olduğu her şeyi ailesini bile eline almak isteyen Ferda'nın savaşını izlediğimiz dizinin kadrosuna katılan yeni isim Exxen'de yayınlanan Öğrenci Evi dizisinde başrolde yer alan ve son dönemin popüler isimleri arasında giren Bertan Asllani, Efe karakteriyle katıldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin