Cansel Elçin, Sol Yanım dizisinin final yapmasının ardından açıklama yaptı!

Sol Yanım'ın İhsan'ı Cansel Elçin'den açıklamalar...

Merve Mutlu
23 Şubat 2021 - 16:34
Gündem

Zenginliğin tüm ihtişamını yaşadıktan sonra bir mahallede yeni hayatına alışmaya çalışan anne ve kızın sırlarının yanı sıra, görkemli ve mutlu bir hayatın simgesi olan Kutlusoy ailesinin sırlarının birbirine nasıl düğümlendiğini konu alan Sol Yanım dizisi 12. bölümde erken bir finalle ekranlara veda etmişti. Projenin sevilen isimlerinden Cansel Elçin finalin ardından ilk kez açıklama yaptı.

21-02/23/sol-yanim-ihsan.jpg

Sol Yanım dizisinde İhsan karakterine hayat veren Cansel Elçin, 3 yıla yakın ayrılığın ardından yeniden dizi setlerine dönerek hayranlarını mutlu eden oyuncu, maalesef bir dizisine daha veda etmek durumunda kaldı. Final kararı alınan dizi için, "Çok güzel bir diziydi. Şu ana kadar en güzel ekiplerden bir tanesi ile çalıştım. Yönetmenlerimiz Serdar Gözelekli, Barış Yöş olsun ve yapımcı. Çok çok iyiydi. Partnerlerimle de çok iyi anlaştım. Üzgünüm" diye konuşan oyuncu "Demek ki böyleymiş. Her zaman bu kadarmış diye bakıyorum. Ama keyifliydi. Bu proje gider başka proje başlar" dedi. "Önemli olan bir konsept, hikaye… İnsanların alışkanlıkları var. Başka dizileri izliyor. Değiştirmek istemiyor. Bir sürü nedenler var, doneler var. Onlar bizim elimizde olmayan şeyler" ifadelerini kullanan oyuncu finallerin ouuncularla alakalı olmadığını söyledi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin