Merve Mutlu
23 Şubat 2021 - 16:42
Gündem

Ersoy Güler'in hem senaristliğini hemde yönetmenliğini üstlendiği ve eşinden ayrılan ve 3 kızıyla birlikte memleketi Ordu’ya geri dönmeye çalışan Kuzey’in kendisine 20 yıldır aşkla bağlı olan Yıldız'ın karşısına çıkması ve bu kez de onun aşık olmasını konu alan romantik komedi türündeki Kuzey Yıldızı İlk Aşk, başarıyla yoluna devam ediyor.

21-02/23/kuzey-yildizi.jpg

Süreç Film imzası ile hazırlanan ve başrollerinde İsmail Demirci ile Aslıhan Güner'in yer aldığı, ayrıca: Zeynep Koltuk, Cezmi Baskın, Ferda Kaynar, Hüseyin Soysalan, Toygan Avanoğlu, Merve Şen, Burak Can gibi isimleri bir araya getiren proje tüm heyecanıyla devam ediyor. 

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın Cevher'i Cengiz Bozkurt diziden ayrıldı!

21-02/23/cenfiz.jpg

Kadrosuna en son Ayçin İnci'nin Fahriye karakteriyle dahil olduğu dizide Yıldız'ın amcası Cevher karakteriyle yer alan Cengiz Bozkurt projeye renk katmıştı. Sevilen karakter son bölümde diziye veda etti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin