Dark'ın yapımcısının yeni dizisi Tribes of Europa 1. sezonuyla Netflix'te başladı!

Gelecek, hiç beklediğiniz gibi değil... İzleyiciyi 2074 yılının egemenlik için savaşan çok sayıda kabileye ayrılmış durumdaki Avrupa'sına götüren bilim-kurgu dizisi "Tribes of Europa" 1. sezonuyla Netflix'te başladı. Tribes of Europa 2. sezon olacak mı? Detaylar...

Gelecek, hiç beklediğiniz gibi değil...

İzleyiciyi 2074 yılının egemenlik için savaşan çok sayıda kabileye ayrılmış durumdaki Avrupa'sına götüren Almanya yapımı bilim-kurgu dizisi "Tribes of Europa" 1. sezonuyla Netflix'te başladı.

TRIBES OF EUROPA NASIL BİR DİZİ?

Peki, ilk sezon bölümleri 19 Şubat 2021 Cuma günü Netflix kütüphanesine eklenen Tribes of Europa nasıl bir dizi?

Tribes of Europa'da izleyici, gizemli bir küresel felaketin ardından büyük bir yıkım yaşamış olan 2074'ün Avrupa'sına yolculuk ediyor. Kıtadaki ulusların küllerinden doğan kabileler arasında bitmek bilmeyen bir egemenlik savaşı verilmektedir.

21-02/23/tribes-of-europa-izle.jpg

Barışçıl Origin kabilesinden Kiano (Emilio Sakraya), Liv (Henriette Confurius) ve Elja (David Ali Rashed) isimlerindeki üç kardeş bu kanlı savaşların ortasında birbirlerinden ayrı düşer ve yeni Avrupa'nın geleceği için verilen aksiyon dolu mücadelede kendi yollarını çizmek zorunda kalır.

Henriette Confurius, Emilio Sakraya, David Ali Rashed'in başrolleri paylaştığı yapımın ilk sezonu süreleri 44 ile 49 dakika arasında değişen 6 bölümden oluşmakta.

Philip Koch'un yaratıcısı olduğu dizinin oyuncu kadrosunda Oliver Masucci (Moses), Melika Foroutan (Varvara), Ana Ularu (Grieta), Benjamin Sadler (Jakob) ve Robert Finster (David) gibi isimler de rol alıyor.

W&B Television ile Netflix ortaklığında hazırlanan Tribes of Europa'nın bölümlerinin yönetmen koltuğunu ise Jana Burbach, Benjamin Seiler ve Philip Koch üçlüsü paylaşmakta.

21-02/23/tribes-of-europa-poster.jpg

TRIBES OF EUROPA 2. SEZON OLACAK MI?

Tribes of Europa'nın 2. sezonu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmış değil. Ancak dizinin yeni sezon onayı alma ihtimali oldukça güçlü. Bu doğrultuda izleyiciler olası yeni bir sezon için 2022'nin ilk aylarına kadar bekleyecek.

"Tribes of Europa" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin