İrem Derici pavyon açıyor!

Ünlü popçu İrem Derici'den bomba açıklamalar! Derici, Ankara'da pavyon açacağını söyledi!

Gülcan Tarımoğlu
23 Ocak 2023 - 10:16
Magazin

İREM DERİCİ ANKARA'DA PAVYON AÇIYOR
"Bu sene Ankara'da pavyon açmazsam yüzüme tükürün!"
 
İrem Derici, önceki gece Ankara gece hayatının en yeni mekanı Winner Plus Club'ın sahnesine çıktı. Gece boyunca şarkıları ve esprileriyle Ankaralılara eğlenceli dakikalar yaşayan İrem Derici'ye payvon eğlencesi hatırlatıldı. 
 
23-01/23/0r0a9348.JPG
 
Bir televizyon ropörtajında "Dün pavyona gittik. Böyle bi eğlence yok. Sabah 6'da çıktık, diyorum ki İrem yat uyu, yarın konserin var, ama eğlenceden kendimi alamadım ki" diyen İrem Derici'yi izleyenler yine pavyonu hatırlattı. İrem Derici de gayet ciddi şekilde "Bu sene Ankara'da pavyon açmasam yüzüme tükürün" dedi.
 
23-01/23/0r0a9061.JPG
 
SAHNEDE BURHAN ÇAÇAN'I ANDI
İrem Derici, Winner Plus Clup sahnesinde Burhan Çaçan'ı da andı. 
İrem Derici: "Benim için çok kıymetliydi, Türkiye için çok kıymetliydi, bu hafta kaybettik Burhan Çaçan'ı. Ben ondan 'Aşkımız Olay Olacak' söylemiştim biliyorsunuz" diyerek, sahnede çıplak sesle Aşkımız Olay Olacak'ı seslendirdi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin