Riyad'da Adım Farah rüzgarı esti! Demet Özdemir geceye damga vurdu!

Fox'un yeni dizisi Adım Farah'ın başrol oyuncuları DemetÖzdemir ve EnginAkyürek Joy Awards ödül töreni için Riyad'da bir araya geldi! Çiftin sosyal medyada paylaşılan fotoğrafları kısa sürede büyük ilgi gördü! Adım Farah dizisi ne zaman başlayacak? Adım Farah dizisinin oyuncuları kimlerdir? Adım Farah dizisinin konusu ne?

Fox'un yakında ekrana gelecek olan iddialı dizisi Adım Farah, Riyad'da başrol oyuncuları Demet Özdemir ile Engin Akyürek'i bir araya getirdi! Adım Farah dizisi oyuncuları Demet Özdemir ile Engin Akyürek, Suudi Arabistan'da gerçekleşen Joy Awards ödül törenine katıldı. Ünlü oyuncular basın mensupları ve halktan yoğun ilgi gördü.

23-01/23/1.jpg

Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in merakla beklenen dizisi "Adım Farah" dizisinin yankıları sürüyor. İsmi bile tartışma konusu olurken dizinin başrol oyuncuları Suudi Arabistan'da gerçekleşen Joy Awards ödül törenine katıldı.

23-01/23/4.jpg

Demet Özdemir tercih ettiği siyah elbisesi ile de göz doldurdu. Çiftin uyumu da kısa sürede büyük beğeni topladı. Kıyafet tercihleriyle çok konuşulan ve beğeni toplayan Özdemir’in tören için giydiği ince askılı, saten ve yırtmaç detaylı siyah elbisesi Zuleyha Kuru imzası taşıyordu.

23-01/23/6.jpg

Adım Farah dizisi oyuncuları kimler? Konusu ne?

Demet ÖzdemirEngin Akyürek, Fırat Tanış, Senan Kara, Lale Başar, Oktay Çubuk ve Mustafa Avkıran ve Ali Sürmeli gibi birbirinden güçlü isimlerin yer aldığı dizi, ülkesinden kaçmak durumunda kalan ve yasa dışı olarak oğluyla birlikte hayatta kalma mücadelesi veren Farah'ın (Demet Özdemir) istemeden bir cinayete şahit olması ve aynı gece tanıştığı Tahir Lekesiz (Engin Akyürek) ile kesişen hayatlarını konu alacak.
23-01/23/5.jpg

 

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin