Merve Mutlu
12 Şubat 2021 - 17:49
Magazin

Çok sevilen şarkıları oldukça beğenilen sesiyle yorumlayan ve müzik kariyeri kadar kendine özgün karakteri ve dobra açıklamalarıyla da bilinen güzel şarkısı İrem Derici, yine çok konuşulacak açıklamalar yaptı. 

21-02/12/irem-derici.jpg

Daha önce yaptığı cinsellik açıklamasıyla gündem olan ve ağzından çıkanlar günlerce konuşulan ünlü şarkıcı İrem Derici'den bomba bir itiraf daha geldi. Derici, erkeklerin ünlü olmak için kendisiyle ilişki yaşadığını açıkladı. 

"Starlarla ilişki yaşamadım. Genelde yarı ünlü veya ünlü olma yolunda ilerleyenlerle birlikte oldum. Onlar için İrem Derici, ünlü olmak için iyi bir yoldu. Ama ağzımın payını aldım.

2 yıldır hayatıma kimseyi almıyorum. Birini koluma takıp ‘Arkadaşlar bugün bunu ünlü ediyoruz’ demiyorum. Artık midem bulanıyor. Erkeklerin bana yaklaşmasındaki yüzde 70 neden, şöhretin onlara da bulaşmasını istemeleri...

Hayatım boyunca bu böyle olacak, biliyorum. Yadırgamıyorum. Ben de Travis Scott ile takılıp dünya çapında ünlü olmak isterim. Fakat onlar yılansa ben kobrayım.”

Ünlü şarkıcı, pandemi nedeniyle bu aralar kimseyle ilişki yaşamadığını da sözlerine ekledi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin