İrem Helvacıoğlu'ndan çarpıcı 'kadın' yorumu!

Ahmet Mümtaz Taylan'ın Empati programına katılan İrem Helvacıoğlu, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Helvacıoğlu, kadınların her zaman güçlü durması gerektiği inancını da eleştirdi.

ozan
16 Kasım 2023 - 17:03
Magazin

Oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunumuyla her çarşamba NTV ekranlarında yayınlanan Empati'nin konuğu güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu oldu.

'Konfor Alanımdan Çıkmak İstedim'

Liseden mezun olduktan sonra garsonluk, mağaza kasiyerliği, tezgahtarlık gibi pek çok iş yaptığını söyleyen İrem Helvacıoğlu, "Kafede 6 ay çalıştım, babam '1 hafta çalışırsın ancak' demişti. Deneyim olarak görüyorum. Yaşadığım yer, bildiğim korunaklı alanımdı. Konfor alanımın dışına çıkmak istedim. İnsanlarla nasıl konuşabileceğimi görmek, mücadele edebilmek, hayata karışmak istedim. Konservatuar için oradan ayrıldım, kafenin sahibi 'Burası senin evin her zaman dönebilirsin' dedi bana." diye konuştu.

23-11/16/helvacioglu1.jpg

'Kadınların Bazen Bu Kadar Güçlü Olmasını İstemiyorum'

Helvacıoğlu, kadın-erkek konusunda da çarpıcı cümleler sarf etti. Güzel oyuncu, "Ben artık kadınların bazen bu kadar güçlü olmasını istemiyorum. Çünkü o kadar çok böyle hikaye var ki, niye böyle bir görevleri olsun? Ve bu hâlâ devam ediyor. Özür dileyip çok pişmanım diyerek işin içinden sıyrılınıyor, çok acı hikayeler. Hep diyorum bizim ülkemizin problemi değil, bu dünyanın problemi!" dedi.

İrem Helvacıoğlu sözlerine şöyle devam etti:

"Kadın hep güçlü olmak zorunda, kadın hep bunu bir şekilde mücadele edip bununla baş etmek zorundaymış gibi. Geçmişte de komşumuzda vardı. Eşi çok alkol aldığı için boşanmak istiyordu, babası bu eve sadece ölün girebilir, gerekirse kocan seni öldürsün, baba evine dönemezsin, sen boşanmış şekilde bu eve dönemezsin diyordu. Kadın çalışıyor, parasını alıyor, kumarda kaybediyor, geliyor karısını yine dövüyor. Neden paran yok diye. Bunları görüyorsun."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin