Özel Haber I Madame Web filminden ilk fragman yayında! Film ne zaman çıkacak?

Marvel Evreni’nin sevilen karakterlerinden biri olan Madame Web filminden tanıtım yayınlandı. Peki Madame Web filminin başrolü kim oldu? Madame Web filminin konusu ne? Madame Web filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Madame Web filmi uyarlama mı? Madame Web nerede, ne zaman çekilecek? Madame Web ne zaman vizyona girecek?

Volkan Usta
17 Kasım 2023 - 09:06
Kültür Sanat

Sony'nin Madame Web adlı bağımsız Spider-Man yan filmi için yayımlanan ilk fragman, izleyicilere Örümcek Adam'ın olmadığı bir evrende geçen ilginç bir hikayeyi sunuyor. 

23-08/14/sydney-sweeney-dakota-johnson-isabela-merced-and-celeste-news-photo-1665585217.jpg

Filmin ana karakteri olan Cassandra Webb’i Dakota Johnson’ın canlandıracağı geçtiğimiz yılda zaten belli olmasıyla, Euphoria dizisindeki performansıyla adını geniş kitlelere duyuran güzel oyuncu Sydney Sweeney'nin de "Julia Carpenter / Spider-Woman" karakterine rol vereceğinin kesinleşmesi sonrası filme dair detaylarda belli olmaya başladı. Özellikle Spider-Man’in müttefiki olarak bilinen Madame Web'in filmini dört gözle bekleyen izleyicinin nasıl bir eser ortaya çıkacağını da merakla bekliyor.

23-11/16/src_340x1912xmadame-web-filmiden-ilk-fragman-geldi.jpg

Başrollerinde Dakota Johnson, Sydney Sweeney ve Emma Roberts'ın yer aldığı Madame Web'de Isabela Merced, Adam Scott, Celeste O’Connor, Mike Epps, Tahar Rahin ve Zosia Mamet gibi isimlerde onlara eşlik edecek.

23-08/14/dakota-johnson-sydney-sweeney-madame-web-1665561071.jpg

Sezgisel öngörü yeteneklerine sahip ve telepatik güçleri olan bir mutant olarak öne çıkan bu karakterin kısacası geleceği görebilme yeteneği ve düşünceleri okuyabilme gücüne sahip yaşlı bir kadın kimliğiyle sıkça karşımıza çıkması bekleniyor.

23-08/14/1432890218.jpg

Vizyon tarihi daha önce birkaç kez değişen Madame Web filmi son açıklamalara göre, 14 Şubat 2024 tarihinde beyaz perdeye gelecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin