İsmail Abi bu sefer de kulaklarımızın pasını alacak!

Leyla ile Mecnun dizisinde canlandırdığı İsmail Abi karakteri ile çok sevdiğimiz, kendisine kalbimizde kocaman bir yer açtığımız Serkan Keskin, önümüzdeki günlerde bir müzik grubu projesinde yer alacak!

Nurşah
08 Mayıs 2018 - 16:54
Magazin

Leyla ile Mecnun'un efsanevi karakterlerinin oluşturduğu müzik grubu Leyla The Band'ı hepimiz hatırlıyoruz. Aradan uzun zaman geçti, gönüllerimize taht kuran oyuncuların kimilerini dizilerde kimilerini ise filmlerde gördük. İsmail Abi'den ise uzun süre ses çıkmamıştı... Merak içindeki Serkan Keskin takipçilerini mutlu edecek haberi en sonunda aldık!

18-05/08/serkan-keskin-muzik-grubu.jpg

Serkan Keskin'in yer aldığı müzik grubu ilk çalışmalarını Haziran'da paylaşacak!

Serkan Keskin'i Leyla the Band grubundan sonra tekrar bas gitarda dinleyeceğimiz grup, Türk halk müziğini alternatif bir yorumla tekrar dinleyicilerle buluşturmayı amaçlıyor... Halk müziğinin artık klasikleşmiş ürünlerini farklı bir yorumla dinleyicisi ile paylaşacak olan grubun ilk çalışmaları ise Haziran ayında dinleyicilerle buluşturulacak ve 7 parçadan oluşacak!

Merakla beklenen bu parçalar, Anonim Müzik Youtube kanalından dinlenebilecek... Aynı zamanda iTunes, Spotify ve Deezer gibi müzik dinleme araçlarından da bu şarkılara ulaşabileceğiz.

18-05/08/serkan-keskin-yeni-muzik-grubu.jpg

Serkan Keskin'in bas gitarda yer aldığı grubun solistliğini Taner Ölmez yapacak. Aynı zamanda gitarda Fırat İkisivri, vurmalılarda Sibel Altan, davulda Özgür Taş, elektrikli gitarda Cihan Tanrıverdi, perkisyonda Serkan Polat, üflemeli çalgılarda ise Cihan Malkoç'u dinleyeceğiz.

18-05/08/serkan-keskin-kimdir.jpg

Serkan Keskin kimdir?

Serkan Keskin oyunculuk hayatına doğup büyüdüğü şehir olan İzmit'te başladı. 1997 yılında ünlü tiyatro yönetmeni Işıl Kasapoğlu'nun genel sanat yönetmenliğinde kurulan İzmit Şehir Tiyatrosu bünyesinde açılan tiyatro kursunda başladı. Hocaları arasında, Barış Falay, Zuhal Gencer, Melih Düzenli gibi tiyatrocular vardı. Kurs eğitiminin yanı sıra 1998-2001 yılları arasında İzmit Şehir Tiyatrosu'nun oyunlarında irili ufaklı roller aldı. İzmit Şehir Tiyatrosu'nda oyunculuk yaptığı sırada, tiyatro eğitimini geliştirmek için İstanbul'a yerleşti.

18-05/08/serkan-keskin.Jpeg

1999-2002 yılları arasında yine Işıl Kasapoğlu'nun bölüm başkanı olduğu Akademi İstanbul tiyatro okulunda eğitimi aldı. Tiyatro eğitimini tamamladıktan sonra 2002 yılında kurulan Semaver Kumpanya'ya katıldı. Uzun yıllar bu grupta oyuncu ve yönetmen olarak çalıştı. Serkan Keskin oyunculuk hayatı boyunca, sinemada Yavuz Turgul, Zeki Ökten, Reha Erdem, Zeki Demirkubuz ve Onur Ünlü gibi yönetmenlerin filmlerinde oynadı.

Tiyatroda ise, William Shakespeare, Moliere, Bertolt Brecht, Max Frisch ve Abel Gonzales Melogibi dünya tiyatro edebiyatının ve Orhan Kemal, Turgut Özakman, Sait Faik, Güngör Dilmen gibi yazarların eserlerinde rol aldı. Keskin 2011 yılnda, TRT'de tarafından yayınlanan, Leyla ile Mecnun dizisindeki "İsmail Abi" karakteri ile daha geniş kesimlerce tanındı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin