Santa Clarita Diet 3. sezon geliyor!

Netflix'in sevilen komedi dizisi Santa Clarita Diet için resmi 3. sezon onayı çıktı. Peki dizinin yeni sezonu ne zaman izleyicilerle buluşacak?

Volkan Küçükel
08 Mayıs 2018 - 16:10
Gündem

Drew Barrymore ve Timothy Olyphant ikilisini buluşturan Netflix'in kara mizah tarzını benimseyen komedi dizisi "Santa Clarita Diet" için resmi 3. sezon onayı çıktı!

SANTA CLARITA DIET 3. SEZON DETAYLARI

Üçüncü sezon, ilk iki sezonda olduğu gibi 10 bölümden oluşacak.

Yeni sezon bölümleri 2019 senesi içinde izleyicilerle buluşacak.

Victor Fresco'nun (Better Off Ted) yaratıcısı olduğu dizinin yeni sezonu için Drew Barrymore, Timothy Olyphant, Liv Hewson ve Skyler Gisondo dahil olmak üzere tüm oyuncu kadrosunun geri dönmesi bekleniyor.

18-05/08/santa-clarita-diet-dizisi.jpg

Tıpkı ilk sezonun sonunda olduğu gibi dizinin yazar ekibinin bir sonraki sezonun hikayesi ve senaryosu üzerinde bir süredir çalışmakta olduğu biliniyordu.

Aaron Kaplan'ın Kapital Entertainment ve Tracy Katsky'nin Kapital merkezli KatCo'su ortak yapımcılığında hazırlanan Santa Clarita Diet'in ikinci sezonu 23 Mart tarihinde Netflix platformunda yerini almıştı. Böylelikle dizi hayranları yeni sezon onayı kararını fazla beklememiş oldu.

18-05/08/santa-clarita-diet-netflix.jpg

SANTA CLARITA DIET KONUSU

Emlakçılık yapan Joel (Olyphant) ve Sheila (Barrymore) çiftinin; Sheila'nın geçirdiği dramatik bir değişim sonrasında ölüm ve yıkım dolu bir yola sürüklenmesini; Sheila'nın cinayete meyilli ve yemek seçmeyen yeni bir kişiliğe bürünmesinin sıradan bir hayat süren çiftin evliliğine yeni bir heyecan getirmesini mizahi bir anlatımla bizlere sunan Santa Clarita Diet'in oyuncu kadrosunda Liv Hewson ve Skylar Gisondo da yer alıyor.

Victor Fresco'nun showrunnerlığını üstlendiği dizide Fresco ile birlikte Barrymore, Olyphant, Kaplan, Katsky, Flower Films'ten Chris Miller, Ember Truesdell ve Nancy Juvonen yapımcı kadrosunda bulunan isimler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin