The 100 dizisine 6. sezon onayı çıktı!

The CW kanalının popüler dizisi The 100 yola devam ediyor! The 100 6. sezon hakkında detaylar...

Volkan Küçükel
08 Mayıs 2018 - 15:58
Gündem

Bilim-kurgu türündeki "The 100" dizisinin 5. sezonunun başlamasının üzerinden henüz iki hafta geçmişken yayıncı kanal The CW'dan dizi hayranlarını sevindiren haber geldi!

THE 100 6. SEZON ONAYI GELDİ!

Kass Morgan'ın kitap serisine dayalı olarak Bonanza Productions Inc., Alloy Entertainment, Warner Bros. Television ve CBS Television Studios yapımcılığında ekranlara uyarlanan The 100 için resmi 6. sezon onayı çıktı!

Yeni sezonun bölüm sayısı ya da ne zaman başlayacağı konusunda şimdilik bir detay yok.

THE 100 REYTİNGLERİ NASIL?

Devam etmekte olan beşinci sezonunda henüz iki bölümü yayınlanan dizi, izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.35 reyting ve 1.23 milyon izleyici ortalamalarını elde etmiş durumda.

18-05/08/the-100-dizisi.jpg

Jason Rothenberg ve Leslie Morgenstein ikilisinin yürütücü yapımcılığındaki The 100'ın hikayesi; nükleer bir felaketin üzerinden neredeyse bir asır geçmişken Dünya'nın yaşanabilir durumda olup olmadığını test etmek için kaynakları azalmakta olan bir uzay istasyonundan yüz genç mahkumun gezegene gönderilmesiyle gelişen olaylara odaklanıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Eliza Taylor, Paige Turco, Bob Morley, Marie Avgeropoulos, Lindsey Morgan, Christopher Larkin, Henry Ian Cusick ve Tasya Teles gibi isimler yer alıyor.

18-05/08/the-100-poster.jpg

THE CW KANALINDA İPTAL-ONAY DURUMLARI

Geçtiğimiz haftalarda 10 adet dizisine yeni sezon onayı verip sezon ortası dizilerinden The 100 ve iZombie ile yeni dizileri Life Sentence ve Valor hakkında karar açıklamayarak bu dizilerin hayranlarını meraklı bir bekleyişe sürükleyen The CW'nun The 100 kararının ardından geleceği belirsiz olan dizilerin sayıları oldukça azaldı.

Bu kararla birlikte Arrow, Black Lightning, Crazy Ex-Girlfriend, Legends of Tomorrow, Dynasty, The Flash, Jane the Virgin, Riverdale, Supergirl ve Supernatural'ın ardından The 100 dizisi de The CW kanalından yeni sezon onayını kapan diziler arasına girmiş oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin