Yasak Elma final mi yapıyor? Fox Tv'nin sevilen dizisinin sonu belli oldu!

Fox Tv'nin sevilen dizisi Yasak Elma ne zaman final yapacak? Pazartesi akşamları büyük bir ilgi ile takip edilen dizi yeni sezonda da yayınlanmaya devam edecek mi? Ayrıntılar haberimizde!

Nurşah
08 Mayıs 2018 - 18:00
Yeni Bölüm

Başrollerinde Şevval Sam, Onur Tuna, Talat Bulut ve Sevda Erginci'nin rol aldığı dizi, yayınlandığı ilk günden beri izleyiciden büyük bir ilgi görüyor. Reyting listesinde başarı basamaklarını birer birer çıkan Yasak Elma final mi oluyor? Dizinin ikinci sezonu olacak mı? Detaylar haberimizde yer alıyor...

18-05/08/yasak-elma-sezon-finali-1525791225.JPG

Yasak Elma final mi yapacak?

Sevilen dizi her geçen bölüm ile birlikte izleyicileri kendisine daha da bağlıyor. Geçtiğimiz akşam 8. bölümü ile ekranlara gelen Yasak Elma yeni sezonda da yayınlanmaya devam edecek mi soruları seyirciler tarafından sorulmaya başlandı bile...

Fox Tv'de yayınlanan ilk üç bölümün ardından ani bir kararla final yapan Bir Mucize Olsun dizisinin ardından Yasak Elma izleyicileri de sevdikleri bu dizinin aynı sonu yaşamasından korkuyorlardır. Müjdeli haber en sonunda geldi. Yasak Elma, yeni sezonda da yayınlanmaya devam edecek!

18-05/08/yasak-elma-final-ne-zaman.jpg

Yasak Elma sezon finali ne zaman?

Gelecek hafta 9. bölümü ile ekranlara gelecek olan dizinin sezon finali yapması için önünde 4 hafta daha var. Elimize ulaşan bilgilere göre Yasak Elma 12. bölüm itibari ile final yapacak ve kısa bir süreliğine izleyicilerine veda edecek! Ardından yeni sezon başında yani Eylül Ekim ayları gibi yayınlanmaya kaldığı yerden devam edecek!

Yasak Elma son bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin