İsmail Demirci'nin yeni dizisi Kuzey Yıldızı ilk fragmanı ile izleyici karşısında!

Merakla beklenen yeni dizi Kuzey Yıldızı ilk fragmanı ile izleyici karşısına çıktı! İşte merak edilenler...

Nurşah
26 Ağustos 2019 - 15:01
Gündem

Show Tv ekranlarının merakla beklenen yeni dizisi Kuzey Yıldızı ilk tanıtım fragmanı ile izleyicisinin karşısına çıktı. Başarılı oyunculardan oluşan kadrosu ve ilgi çekici konusu ile Kuzey Yıldızı sezonun en sevilen dizilerinden birisi olmaya aday!

19-08/26/kuzey-yildizi-ilk-fragman.jpg

Kuzey Yıldızı dizisinden ilk fragman geldi!

Oyuncu kadrosunda İsmail Demirci, Aslıhan Güner, Toygan Avanoğlu, Uğur Demirpehlivan, Yasemin Hadivent gibi sevilen isimlerin yer aldığı Kuzey Yıldızı dizisi Show Tv ekranlarında izleyici karşısında olmaya hazırlanıyor. Şimdiden büyük bir merakla beklenen diziden ilk fragman ise izleyici ile buluşturuldu ve olumlu yorumlar aldı...

Kuzey Yıldızı fragmanı

Kuzey Yıldızı dizisi, birbirlerini çok küçük yaşlardan beri seven Kuzey ile Yıldız’ın hikayesini konu ediniyor. Evlilik yolundaki ilk adımlarını çok küçük yaşta atan ikilinin yolları ise Kuzey’in şehir dışında üniversite okuması ile tamamen ayrılır. Şehirde aşık olduğu başka bir kadınla evlenen Kuzey, aradan geçen zamanın ardından hem dolandırılmış hem de terk edilmiş bir halde bulur kendini. Çareyi ise çocukları ile birlikte memleketine dönmekte bulur. Fakat Yıldız, Kuzey’in ona yaptıklarını unutmamıştır…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin