Agents of S.H.I.E.L.D. final sezonundan ilk görüntüler geldi!

ABC kanalının sona yaklaşan Marvel dizisi Agents of S.H.I.E.L.D.'in 7. ve final sezonu için ilk fragman D23 Fuarı'nda paylaşıldı. Agents of S.H.I.E.L.D. final sezonu ne zaman başlayacak?

Volkan Küçükel
26 Ağustos 2019 - 13:12
Kültür Sanat

ABC kanalının final sezonu için geri sayıma başlayan popüler Marvel dizisi "Agents of S.H.I.E.L.D." için Disney D23 Fuarı'ndan bir tanıtım videosu geldi.

AGENTS OF S.H.I.E.L.D. FİNAL SEZONU FRAGMANI YAYINLANDI

Böylelikle final sezonu için ilk görüntüler izleyiciyle paylaşılmış oldu. İlk fragman izleyiciyi 1931 senesine götürürken, bu süreçte Hydra'nın geri dönüşünü sağlıyor.

19-08/26/agents-of-shield-dizisi.png

Agents of S.H.I.E.L.D.'in oyuncu kadrosunda Clark Gregg (Phil Coulson), Ming-Na Wen (Melinda May), Chloe Bennet (Daisy Johnson), Iain De Caestecker (Leo Fitz), Elizabeth Henstridge (Jemma Simmons), Henry Simmons (Alphonso "Mack" MacKenzie), Natalia Cordova-Buckley (Elena "Yo-Yo" Rodriguez), John Hannah (Holden Radcliffe), Adrianne Palicki (Bobbi Morse), Brett Dalton (Grant Ward), Luke Mitchell (Lincoln Campbell) ve Nick Blood (Lance Hunter) gibi isimler yer alıyor.

ABC Studios, Marvel Television, Mutant Enemy Productions ortak yapımcılığında; Joss Whedon, Jed Whedon & Maurissa Tancharoen ortak yaratıcılığındaki dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda bu isimlere Jeffrey Bell ve Marvel'den Jeph Loeb & Jim Chory eşlik ediyorlar.

19-08/26/agents-of-shield-dizisi-7-sezon.png

AGENTS OF S.H.I.E.L.D. FİNAL SEZONU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Agents of S.H.I.E.L.D.'in resmi prömiyer tarihi henüz açıklanmadı. Ancak final sezonu bölümlerinin 2020'nin yaz döneminde izleyiciyle buluşmaya başlayacağı biliniyor.

"Agents of S.H.I.E.L.D." (ABC) 7. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin