Kalk Gidelim'in sevilen oyuncusu Onur Seyit Yaran Vuslat dizisinde!

Onur Seyit Yaran'ın Kalk Gidelim dizisinin ardından izleyicileri ile birlikte olacağı yeni projesi belli oldu!

Nurşah
26 Ağustos 2019 - 12:01
Gündem

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Kalk Gidelim'de Canberk Dal karakterini canlandıran genç oyuncu Onur Seyit Yaran'ın yeni sezondaki yeni dizisi belli oldu! İşte sevilen oyuncunun yeni dizisi!

19-08/26/onur-seyit-yaran-vuslat-dizi.jpg

Onur Seyit Yaran Vuslat dizisi ile ekrana gelecek!

TRT 1 ekranlarının sevilen aile komedi dizisi Kalk Gidelim'de canlandırdığı Canberk karakteri ile başarı yakalayan Onur Seyit Yaran, yine TRT 1'de izleyici karşısına çıkan Vuslat dizisi ile anlaştı... Sevilen oyuncunun; başrollerinde Kadir Doğulu, Devrim Özkan ve Ümit Kantarcılar'ın yer aldığı dizinin kadrosuna dahil olması hayranları cephesinde de büyük bir ilgi ve heyecanla karşılandı...

19-08/26/onur-seyit-yaran-yeni-dizi.jpg

Kendisine geniş bir hayran kitlesi edinen Onur Seyit Yaran, Vuslat dizisinde Enes karakterine hayat verecek. Bir finans uzmanı olan Enes'in, dizinin etkileyici hikayesinde nasıl bir farklılık yaratacağını, yeni sezonda öğreneneceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin