Özge Özacar da Ece Uslu ve Emre Kınay'ın Sevgili Geçmiş dizisinin kadrosunda!

Yeni sezonun iddialı yapımlarından olan Sevgili Geçmiş'in yeni oyuncusu belli oldu.

Merve Mutlu
26 Ağustos 2019 - 11:31
Yeni Bölüm

Başrollerini 14 yıllık bir aranın ardından yeniden başrolü paylaşacak olan Ece Uslu ve Emre Kınay'ın üstlendiği ve Süreç Film imzası ile Star TV'de yayınlanacak olan Sevgili Geçmiş dizisinden yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. 

19-08/26/ece-uslu-emre.png

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve sessiz sedasız erken final yapan Leke dizisinde Burak Sevinç ile başrolü paylaşan Melis Sezen, en son Can Kırıkları dizisinde Aslan Erçetin karakterini canlandıran başarılı ve yakışıklı oyuncu Seçkin Özdemir, 2018 yılında yayınlanan Dip dizisi ile son kez karşımıza çıkan Burak Yamantürk ve Yasak Elma dizisinde Zeynep karakterini canlandırarak hayran sayısını artıran Sevda Erginci'nin, Sevgili Geçmiş dizisinin kadrosunda olduğu bilgisini daha önce sizlerle paylaşmıştık. 

Birsen Altuntaş'ın verdiği bilgiye göre iddialı dizinin oyuncularından biri de Özge Özacar oldu. 

Özge Özacar kimdir?

19-08/26/zge-ozacafr-kimdir.jpg

Tatlı Küçük Yalancılar dizisiyle tanınmaya başlayan Özge Özacar, 20 Kasım 1993 tarihinde doğdu. Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü mezunudur. Oyunbazan ve Lise Devriyesi dizilerinde de rol aldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin