İsmail Demirci'ye Kuzey Yıldızı'nda Aslıhan Güner eşlik edecek! Kadroda kimler var?

Show tv için hazırlanan Kuzey Yıldızı dizisinin kadrosuna yeni isimler katıldı.

Merve Mutlu
12 Temmuz 2019 - 11:12
Yeni Bölüm

Show TV ekranları için hazırlanan Kuzey Yıldızı adlı dizi projesinin başrolünde İsmail Demirci'nin rol alacağı haberini sizlerle paylaşmıştık. Demirci'nin partneri nihayet belli oldu. 

 19-07/12/ismail.jpg

Kuzey Yıldızı dizisinde kimler oynuyor?

Süreç Film imzası taşıyan Kuzey Yıldızı dizisinin kadrosunda kimler olduğu yavaş yavaş belli oluyor. Başrolde Demirci'ye eşlik edecek olan kadın başrol oyuncusu Aslıhan Güner oldu. En son Diriliş Ertuğrul dizisinde Karaca karakterini canlandıran Güner, yeni dizinin başrolü oldu. 

19-07/12/aslihan-guner.jpg

Diziye dahil olan başka oyuncular da var. En son Meleklerin Aşkı dizisinde Necmettin Çekilmez karakterini canlandıran Toygan Avanoğlu, Kuzey Yıldızı dizisinin yeni oyuncusu oldu. 

19-07/12/toygn.jpg

Dizinin diğer bir oyuncusu da en son Yeni Gelin dizisinde Ayşe Bozok karakteri ile büyük beğeni toplayan usta oyuncu Zeynep Kankonde oldu. 

19-07/12/zeynep.jpg

Uğur Demirpehlivan da Ege'nin Hamsisi dizisinde canlandırdığı Sevim Üzüm karakterinin ardından yeni diziye katılan isim. 

19-07/12/ugur.png

Son olarak da Aslıhan Kapanşahin, Paramparça, Yeter, Not Defteri ve Ufak Tefek Cinayetler dizisinin ardından Kuzey Yıldızı dizisinin kadrosuna katıldı. 

19-07/12/aslihan-kapan.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin