İspanyol dizisi uyarlaması Dangerous Moms için hazırlıklar başladı!

Señoras del (h)Ampa isimli İspanyol yapımı dizinin uyarlaması olan Dangerous Moms için hazırlıklar başladı! Dangerous Moms nasıl bir dizi? Konusu ne?

Amerikan ulusal kanallarından NBC, Claws'ın showrunner'ı Janine Sherman Barrois'in arkasında olduğu "Dangerous Moms" isimli dizi için deneme bölümü siparişi verdi.

Señoras del (h)Ampa isimli İspanyol yapımı dizinin uyarlaması olan yapım; Desperate Housewives tadında bir kara dramedi olarak nitelendiriliyor.

DANGEROUS MOMS NASIL BİR DİZİ?

Sherman Barrois'in genel anlaşmasının bulunduğu Warner Bros Television ile Universal Television yapımcılığında hazırlanan dizinin hikayesine bakacak olursak;

21-06/15/senoras-del-h-ampa-a-telecinco.jpeg

Dangerous Moms'un hikayesi; okulun düzenlediği okul aile birliği toplantısı esnasında varlıklarını rahatsız etme konusunda uzman itici bir anneyi yanlışlıkla öldüren dört kadını merkezine alıyor.

Bir anda dünyaları alt üst olan kadınlar gerçekleri itiraf edemedikleri için sonunda kendilerini gerçek suçlularla karşı karşıya kalan tehlikeli gangsterlere dönüştürecek bir şiddet sarmalı içinde bulurlar.

"DANGEROUS MOMS" OYUNCU KADROSU

Dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan ilk isimler de belli oldu. Shameless'ten Shanola Hampton gruptaki annelerden biri olan Monique Wallace karakterine hayat verecek.

21-06/15/shanola-hampton.png

Orange Is the New Black eski oyuncularından Dascha Polanco ise Monique'nin kusursuz düşmanı Pia'yı canlandıracak. Pia, son teknoloji ürünü TurboThunder3000 mutfak robotonun bir numaralı satış elemanı ve popüler bir anne blog yazarıdır.

21-06/15/dascha-polanco-nbc.jpeg

Carlos del Hoyo ve Abril Zamora'nın yaratıcısı olduğu İspanyol orijinal versiyon, ikinci sezon için Amazon Prime Video'ya geçmeden önce Mediaset'e ait Telecinco'da yayınlandı.

Projenin yürütücü yapımcı kadrosunda Sherman Barrois'e; yakın zaman içinde Warner Bros merkezli Absecon Entertainment'ı kuran Rachel Kaplan, Intrigue Entertainment'ten Tariq Jalil & Lucas Carter, Mediaset España Comunicación'dan Arantxa Écija ve Producciones Mandarina SL'den Santi Botello eşlik ediyorlar.

"Señoras del (h)AMPA" Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin