Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’de Ayrılık Rüzgarı! İki İsim Ayrılıyor

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'ye yeni sezonda iki önemli ismin veda edeceği söylendi. Baştan beri programda yer alan o iki isim kim? Yeni sezonda ne olacak?

Oğulcan Özsezgi
16 Haziran 2021 - 00:00
Gündem

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, yıllar sonra Yılmaz Erdoğan’ın yeni projelerinden biri olarak yayınlanmaya başladı. Tıpkı birinci sezonda olduğu gibi ikinci sezonda da genç yetenekler gördük. Geleceği olan ve dikkat çeken birçok isim gördük. Neredeyse 90 bölüme ulaşan yapımda sezon finali ise geçtiğimiz günlerde yapıldı.

Eğlenceli bir bölümle sezon finali yapılmış olsa da programın yeni sezonu için sevenlerini üzecek bazı haberler gündeme geldi. Açıklamalara göre yeni sezonda projeye iki isim veda ediyor. Farklı projelerde de yer almak adına diziye veda edeceği söylenen isimler, ilk bölümden bu yana izlediğimiz isimler.

#)https://www.diziler.com/haber/masumlar-apartmani-gulben-kirmizi-odaya-dahil-oldu-25237#

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’ye Kimler Veda Edecek?

Programa veda edeceği söylenen ilk isim, ekip için de çok önemli bir isim olan Cihan Talay olacak. İlk sezondan beridir ekibin kaptanı olarak bilinen başarılı oyuncu bundan sonra yeni projelerde yer alacak deniyor. İddialı oyuncunun yeni sezonda projede yer almayacağının söylenmesi bile Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 hayranları için büyük üzüntüye neden oldu.

21-06/16/ok-guzel-hareketler-bunlar-2-3-1623798389.jpg

Veda edeceği söylenen bir diğer isim ise Açın Kapıyı serisinin ünlü ismi Gürhan Altundaşar olacak deniyor. Başarılı oyuncu yine programda önemli bir yere sahipti ve yine adından sıkça söz ettiriyordu. Dediğimiz gibi özellikle Açın Kapıyı serisiyle kendini gösteren başarılı oyuncunun da yine yeni projelerde yer almak için yapımdan ayrıldığı söylenmekte.

21-06/16/ok-guzel-hareketler-bunlar-2.jpg

Programdan ayrılacak olan isimler olduğu söyleniyor olsa da bir yandan da yeni oyuncular gelecek mi soru işareti var. Muhtemelen yeni sezonda da kadronun güçlenmesi için adımlar atılabilir. Bu bekleyip görmek gerekiyor. Belki altyapıya katılan yeni oyuncu adayları olur.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin