Seyyar 2.bölüm Fragmanı Yayınlandı! Neler Olacak?

Seyyar 2.bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde yaşanacak olanlar neler? Yeni bölüm ne zaman yayınlanıyor? İşte dizi hakkında bilinenler.

Oğulcan Özsezgi
16 Haziran 2021 - 00:25
Gündem

Seyyar 2.bölüm fragmanı yayına açıldı. Puhu TV’nin iddialı yeni yapımının merakla beklenen ikinci bölümünde de neler olacağını görmeye başladık. Yayınlanan fragman bu konuda bazı bilgileri verdiği gibi Çiğdem’in durumu hakkında da bazı ipuçları veriliyor. Cuma günü yayınlanması beklenen 2.bölüm için fragmanda neler gördük bakalım. Öyle ki dizi çok yeni olmasına karşın dikkat çekmeyi başarmış durumda. Yeni bölümü merak edenler çok.

Seyyar 2.bölüm Fragmanı ve Dizide Olacaklar

İlk bölümde Çiğdem’in, bir uyuşturucu satıcısı tarafından saldırıya uğradığını görmüştük. Suat’ın adamı olduğu gözüken uyuşturucu satıcısı ile mücadele eden Çiğdem, onun etkisiz hale getirmeyi de başarmıştı. Bu sırada ise Yasin, açacakları dükkan için ustayla çalışmalar yapıyordu.

İkinci bölümde Yasin’in eve gelip manzarayı görmesiyle başlayacak gibi duruyor. Eve gelen Yasin, Çiğdem’in halini görünce yetkililere haber verecek. Sonrasında Çiğdem’in hastaneye kaldırılacağını görüyoruz. Artık durumu nasıl olacak onu yeni bölüm yayınlandığı zaman anlamamız mümkün olacak.

Bir yandan ise polis olayı soruşturmaya başlayacak gibi duruyor. Pilavcı Yasin’in tanıdığı olan polis Tarık olayı ele alacak gibi gözüküyor. Yasin, Tarık’a ifade verecek ve Suat adında birinin ismini duyduklarını söyleyecek. Olayla direkt olarak alakalı olduğu bilinen Suat isminin üzerine gideceği görülen Tarık karakteri için kötü bir gelişme de görülüyor.

Seyyar 2.bölüm fragmanı sonunda Tarık karakteri Suat’ın evindeyken vuruluyor. Dışarıdan birileri ateş açıyor ve Tarık vuruluyor. Ama ölecek mi ya da ne olacak bunu da yeni bölümde görmemiz mümkün olacak. Şimdiden dikkatleri üzerine çeken dizinin, yeni bölümü Cuma günü gelecek. Hikaye nasıl devam edecek göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin