Masumlar Apartmanı Gülben, Kırmızı Oda’ya Dahil Oldu

Masumlar Apartmanı Gülben Kırmızı Oda’ya katılıyor. Kırmızı Oda 42.bölüm fragmanı yani sezon sonu fragmanında Gülben gözüktü. İşte olacaklar.

Oğulcan Özsezgi
16 Haziran 2021 - 00:28
Gündem

Masumlar Apartmanı sezon finalini yaptı. Yeni sezon ne zaman başlayacak ve sezon sonunda ne oldu gibi içerikleri zaten paylaşmıştık. Dizi şimdilik bitti ama neden hala gündemde derseniz, sezon sonundan beridir beklenen bir şey gerçek oldu. Öyle ki Gülben Kırmızı Oda’ya geliyor.

Kırmızı Oda’nın sezon finali için yayınlanan fragmanda büyük sürprizi görmüş olduk. Gelin şimdi Kırmızı oda 42.bölüm fragmanını ve gelişmeleri konuşalım.

Gülben Kırmızı Oda’da - İşte İlk bilgiler

Kırmızı Oda sezon sonu fragmanında önce Zafer’in hikayesini görüyoruz. Vahit’in ölümü sonrasında yeniden hayata tutunmaya çalışan Zafer’in eşine yeniden aşık olduğunu göreceğiz.

Karısına aşık olduğunu söyleyen Zafer bir yandan da gerçekleri öğreniyor. Mitra’nın babasının sevgilisi olduğunu gören ve babasının da oteli Mitra’ya bıraktığını gören isim artık bunu kabulleniyor.

Ama dediğimiz gibi eşi ile yeniden barışıyor. Bu hikayeden sonra Sadi ya da Vahit’in eşini görmüyoruz. Bu hikayenin hemen ardından net şekilde Masumlar Apartmanı Gülben’in Kırmızı Oda’ya girdiğini görüyoruz.

Ciddi psikolojik hastalıkları olduğu bilinen Gülben’in, Esat’ın annesinin istediğini yerine getireceği kesin. Muhtemelen bunun için yeni sezonda tedavi olmayı seçecek olan Güben’in iki dizide birden yer alması muhtemel gibi gözüküyor.

Bir yandan da şu aklımıza geliyor. Acaba Gülben sadece Sezon finali için mi Kırmızı Oda’ya katılacak. Belki de biz Gülben’in sezon finali öncesinde tedaviye başladığını göreceğiz ve yeni sezonda da iyileşmiş olarak karşımıza çıkacak.

İki dizi arasında bir bağlantı kurulacağını kesin olarak anladık. İnci’nin diziden ayrılması, dizinin güç kaybetmesine neden olmayacak gibi. Projeler şimdiden start almış.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin