Çukur Hayranlarına Müjde! Yeni Bir Çukur Projesi Geliyor

Aras Bulut İynemli yeni Çukur projesi için bilgiyi verdi. Ünlü ismin paylaşımına göre Çukur belgeseli geliyor. Muhtemelen dizinin hikayesini anlatacak belgesel ne zaman gelecek?

Oğulcan Özsezgi
16 Haziran 2021 - 00:58
Gündem

Çukur dizisinin bitmesi hayranlarını üzmüş olabilir. Fakat dizinin tadında bırakılması için bu noktada final yapması gerekiyordu. Daha doğrusu planın dışına çıkılmadı desek yeridir. 4 sezon devam eden dizinin bu süreçte sevilmeyen bir sezonu bile olmadı. Oyunculuklar çok başarılı bulundu, karakterler ve hikaye bir hayli sevildi. Bir hayli dikkat çeken ve final yapmış olsa da yer etmiş olan dizinin hayranları için ise yeni bir müjde verildi. Çukur belgeseli geliyor.

Çukur Belgeseli Geliyor! Müjdeyi Aras Bulut İynemli Verdi

Dizinin geçtiğimiz haftalarda yayınlanan final bölümü sonrasında, yeni bir proje için daha hazırlıklar başladığı ortaya çıktı. Bu yeni proje bir dizi projesi değil. Yani söz ettiğimiz bu değil. Evet Üç Kuruş isimli yeni bir proje geliyor ama şu an bahsettiğimiz şey bu değil. Doğrudan Çukur ile alakalı olan bir projeden söz ediyoruz. Dizinin devam etmesi ya da bir film ile geri dönmesi de söz konusu değil.

Bu sefer dizinin belgeseli ile geri döndüğünü göreceğiz. Dizinin Yamaç Koçavalı’sı bu konuda beklenen haberi vermiş durumda. Ünlü ismin Twitter üzerinden vermiş olduğu habere göre Çukur belgeseli hazırlanacak. Muhtemelen belgeselde, yer etmiş ve 4 sezon ekranlara damga vurmuş olan dizinin bu başarısı ele alınacak. Karakterlerin nasıl ortaya çıktığı ve dizinin nasıl bugünlere kadar geldiği konusunda bilgiler verilecek.

21-06/16/ukur-belgeseli-2.jpg

Çekim sırasında yaşananlara da yer verileceği bir proje olacak diye düşünüyoruz. Tabii ki projenin detayları için şu an resmi bir açıklama yok ama genelde dizilerin belgeselleri olarak yapılan projeler bu şekilde içerikler barındırıyor. Bakalım Çukur Belgeseli nereden ve ne zaman yayınlanacak? Belki de dijitalde yayınlanan bir iş olur.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin