Netflix suç gerilim dizisi Beyond Evil'i tanıyalım!

Netflix dizisi Beyond Evil'in 1. sezonu yayınlandı! Beyond Evil konusu, fragmanı, oyuncuları...

Aynı küçük kasabada 20 yıl öncesine ait çözülememiş bir davayı andıran yeni bir cinayet işlendiğinde genç ve parlak bir dedektif ile başına buyruk polis katili bulmak için harekete geçer. Daha derine indikçe kendilerini, bildikleri sandığı her şeyi sorgularken bulan ikili şu sorunun cevabını arar: Aralarındaki gerçek canavar kim?

GÜNEY KORE SUÇ-GERİLİM DİZİSİ BEYOND EVIL BAŞLADI!

Shin Ha-kyun (Brain) ve Yeo Jin-goo'nun (Hotel del Luna) başrolleri paylaştığı gerilim dolu suç draması "Beyond Evil (Gwimul)" 1. sezon bölümleriyle Netflix'te!

Güney Kore yapımı dizinin 16 bölümlük 1. sezonu 15 Haziran 2021 Salı günü Netflix kütüphanesine eklendi. Sezonun bölüm süreleri 61 ile 79 dakika arasında değişiyor.

21-06/16/beyond-evil-poster.jpeg

Küçük bir kasabada işlenen cinayetin, eski bir faili meçhul vakayı andırınca olayı aydınlatmanın kendileri de sırlarla dolu olan iki polis memuruna düşmesini konu edinen dizinin ilk sezonu Güney Kore'de 19 Şubat - 10 Nisan 2021 tarihleri arasında JTBC kanalında yayınlanmıştı. Dizi, Netflix ile dünya genelinde izleyiciyle buluşmaya başlamış oluyor.

57. Baeksang Sanat Ödülleri'nde kazandığı 7 adaylığın 3'ünü ödüle çevirmeyi başaran Beyond Evil'in oyuncu kadrosu Shin Ha-kyun, Yeo Jin-goo, Choi Dae-hoon, Choi Sung-eun, Cheon Ho-jin, Choi Jin-ho'dan oluşuyor.

21-06/16/beyond-evil-season-2.jpeg

Celltrion Entertainment & JTBC Studios ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise Park Woo-ram ve Kim Bo-reum'dan oluşuyor.

BEYOND EVIL 2. SEZON OLACAK MI?

Dizinin yeni bir sezonunun olup olmayacağı ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmiş değil. Ancak, bir Güney Kore gazetesine verdiği röportajda Yeo Jin-goo (Han Joo-won) dizinin geleceğini tartıştı. Oyuncu, Joo-won karakterini on yıl sonra yeni bir ortakla çalışırken görmeyi çok istediğini söyledi.

Jin-goo aynı röportajın ilerleyen bölümlerinde, kendisine kişiliğinin yeni bir boyutunu keşfetme fırsatı verecek yeni roller üstlenmek istediğini de dile getirdi.

"Beyond Evil" Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin