Rhyme Time Town 2. sezon Netflix'te başladı!

"Rhyme Time Town'ın (Masal Kasabası)" yeni bölümleri Netflix'e eklendi. Yeni sezon detayları...

Rhyme Time Town'ı keşfederken köpek yavrusu Daisy ve yavru kedi Cole ile renli bir yolculuğa çıkın!

RHYME TIME TOWN 2. SEZON BAŞLADI!

Her köşede beklenmedik ve heyecan verici sürprizlerle "Rhyme Time Town (Masal Kasabası)"ın yeni bölümleri 15 Haziran 2021 Salı günü Netflix'e eklendi.

Eğlenceye bayılan arkadaşlar Çiçek ve Bal'ın, çocuk şarkılarındaki karakterlerle dolu Masal Kasabası'ndaki sorunları çözmek için müziği ve hayal güçlerini kullanmasını konu edinen dizinin 2. sezonu 24'er dakikalık 15 bölümden oluşuyor.

19 Haziran 2020'de yayınlanan ilk sezon 6 bölümden oluşmaktaydı.

21-06/16/masal-kasabasi-2-sezon.jpeg

RHYME TIME TOWN 2. SEZON DETAYLARI

Yeni sezonda; yakın arkadaşlar Çiçek ve Bal, müzik ve eğlence dolu maceralarla geri dönüp takım çalışması ve yaratıcılıkla sorunları çözerlerken, sevimli dostları her zamanki gibi onlara yardım ediyor.

Yeni sezonun bölümleri şöyle sıralanyor: Hapşıran Tren / Dutluğun Civarında, Kayıp Sulama Kabı / Çiçek'in Papatyası, Sihirli Bir Hava / Hayley Kuyruklu Yıldızı, Prenses Portia'nın Doğum Günü Partisi, Pış Pış Ejderha, Kedi Kral Bal / Tik Tak Takımı Kamp Kuruyor, Gökkuşağı Hazinesi / Sihirbazın Anahtarı, Arslanlar Tekboynuzlar'a Karşı / Yirmi Dört Kara Kuş, Çiftlikteki Dinozorlar / Meri Meri'nin Acıkan Arkadaşı, Haydi Bir Korkuluk Yapalım / Süper Yumurta, Arama Kurtarma Tatbikatı / Kepçe Hanım'ın Sirki, Üç İyi Fare / Hızlı Teslimat, Cumburlop Korsanlar / Yeni Dostlar, Kumdan Kaleler / Bo Peep'in Koyunları, Tekboynuz Indigo.

Sezonun açılış bölümünde; kasabanın her yeri güllerle donatılır ancak Jaime hapşırmadan duramaz. Bal ve Çiçek ise özel bir tatlı yapmak için karadut bulmaya çalışırlar.

21-06/16/rhyme-time-town.jpeg

DreamWorks Animation Television yapımcılığında hazırlanan Masal Kasabası'nın seslendirme kadrosunda Luke Amis, Annabelle Westenholz-Smith, Maddie Evans, Jude Muir gibi isimler yer alıyor.

"Rhyme Time Town" (Netflix) 2. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin