Gönül Dağı Dizisinde Yeni Sezonda Önemli Bir İsim Olmayacak

Gönül Dağı dizisinde Serdar karakteri için durum netleşti. Ünlü oyuncu yeni sezonda dizide yer alacak mı? Başarılı ismin yeni projesi hangisi oldu?

Oğulcan Özsezgi
16 Haziran 2021 - 17:34
Gündem

Geçtiğimiz sezona damga vuran birkaç dizi var. Bunların başında final yapan Çukur dizisi geliyor. Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda derken sezona bomba gibi düşen dizilerden birisi de Gönül Dağı olmuştu. Doğal bulunan karakterler ve hikaye bir hayli ilgi çekti ve dizi başarılı bir sezonun ardından sezon finali yaptı. Dizinin sezon finali yapmasının ardından ise hayranları üzecek bir haber geldi. Yeni sezonda iddialı bir karakter diziden ayrılacak.

Gönül Dağı’na Veda Eden İsim Utku Ateş Olacak

Zaten bir süredir diziden ayrılacağı konuşulan ünlü oyuncu Utku Ateş’in yeni sezonda dizide olmayacağı ortaya çıktı. Bir ara diziden çıkan geri gelen ve Serdar karakterine can veren usta oyuncu, yeni sezonda da olmayacak.

Diziden tamamen ayrılacağını bildiğimiz ünlü isim zaten yeni bir projeye de başlamıştı. İlk bölümünden dikkat çeken ve Bensu Soral gibi bir ismin yer aldığı Cam Tavanlar dizisinde Utku Ateş’i gördük.

21-06/16/gonul-dagi.jpg

Zaten bir aralık bile verilmemiş oldu. Bir dizi bitti, ünlü oyuncu yeni bir diziyle beraber hemen ekranlardaki yerini aldı. Başarılı oyuncunun Cam Tavanlar dizisinde de iddialı bir rol oynadığını görüyoruz.

Dizide baş şef İskender’i canlandıran ünlü oyuncu, ilerleyen bölümlerde de daha fazla öne çıkacak gibi hissediyorum. İskender karakteri hikayeye göre değerlendirecek olursak zaten öne çıkan bir karakter olacak. Cam Tavanlar’da nasıl bir performans gösterir ve dizide ne kadar yer alır bilemeyiz ama Gönül Dağı’nın sevilen karakteri Serdar’a veda etmiş oldu.

Belki başka bir oyuncu aynı rolü canlandırabilir mi diyeceğim ama bu da çok düşük bir ihtimal olacak kalıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin