Workin' Moms 5. sezon Netflix'te! Yeni sezonda neler olacak?

Popüler Kanada dizisi Workin' Moms'un 5. sezon bölümleri Netflix'e geldi! Yeni sezon detayları...

Anneler geri döndü!

WORKIN' MOMS 5. SEZON NETFLIX'E GELDİ!

Kanada'da 2017 yılından bu yana CBC Television ekranlarında izleyiciyle buluşan, üçüncü sezonunun ortalarından itibaren Netflix ile dünya genelinde görücüye çıkmaya başlayan sitcom "Workin' Moms"un 5. sezon bölümleri Netflix arşivine eklendi.

16 Şubat - 13 Nisan 2021 tarihileri arasında CBC'de yayınlanan 10 bölümlük sezon 15 Haziran 2021 Salı gününden itibaren Netflix'ten izlenilebilmekte.

21-06/16/workin-moms.jpeg

"WORKIN' MOMS" 5. SEZON KONUSU

Catherine Reitman, Jessalyn Wanlim, Dani Kind ve Juno Rinaldi'yi bir yandan anneliğin diğer yandan çalışma hayatının zorluklarıyla başa çıkmayan çalışan bir grup arkadaş olarak izlediğimiz Workin' Moms'un yeni sezon hikayesine bakacak olursak;

Yeni sezon Frankie, Kate ve Jenny için yepyeni sorunları beraberinde getirirken; Anne ise uzaklara taşınmasının ardından geride bıraktığı hayata özlem duyar.

İlk üç sezonu 13, dördüncü sezonu 8 bölümden oluşan dizinin 5. sezonu ise 10 bölümden oluşmakta.

Yeni sezonun, 23'er dakika süreli bölümleri şöyle sıralanıyor: "Carlson Ailesi Calgary'ye Taşınır", "Et Oğlanları", "Kendini Tatmin Et", "Sıçan Kız", "Podcast", "Tuhaf İlişki", "Fırlatma Rampasından Atık Deliğine", "Yumrukçu Baba", "Mavi Melek", "Fedakârlık".

Sezonun açılış bölümünde; Anne'i ziyarete giden Kate ve ekip, onun şüphe uyandıran birtakım yeni arkadaşlar edindiğini öğrenir. Alice ise okuldaki ilk gününde çekici bir çocukla tanışır.

21-06/16/workin-moms-dizisi.jpeg

Dizinin oyuncu kadrosunda Catherine Reitman, Dani Kind, Juno Rinaldi ve Jessalyn Wanlim dörtlüsüne Philip Sternberg, Ryan Belleville, Victor Webster, Sarah McVie, Sadie Munroe, Olunike Adeliyi, Dennis Andres, Peter Keleghan, Wendy Crewson, Katherine Barrell, Tennille Read, Aviva Mongillo gibi isimler eşlik etmekte.

Wolf & Rabbit Entertainment yapımcılığındaki Workin' Moms'un 5. sezon bölümlerinin yönetmen koltuğunu ise Mars Horodyski ve Aleysa Young paylaşıyor.

"Workin' Moms" 5. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin