Murat Yıldırım, Aziz Dizisinde Başrol Olabilir

Murat Yıldırım iddialı bir diziyle geri dönmeye hazırlanıyor. Ünlü oyuncuya yeni bir Show TV yapımı için teklif götürüldüğü ortaya çıktı. İşte yeni dizi!

Oğulcan Özsezgi
17 Haziran 2021 - 16:33
Gündem

Show TV’nin en iddialı yapımlarından biri olan Ramo dizisi, planlandığı şekilde sezon finali yaptı. Hatta dizinin final bölümü birkaç hafta erken yayınlandı desek bile yeridir. İddialı yapımın sezon finali yapmasıyla beraber tabii ki birçok ünlü oyuncu yeni projelerle anıldı. En çok dikkat edilen ve merak edilen isim ise Murat Yıldırım oldu. Başrolde yer alan ünlü oyuncunun hangi dizide rol olacağı merak edilmeye başlanmıştı.

Aslında geçen haftalarda farklı iddialar geldi ama yeni iddialara göre Murat Yıldırım, yine Show TV için hazırlanan bir dizide başrolde olacak.

Murat Yıldırım, Aziz Dizisiyle Geri Dönecek

Ünlü oyuncunun Show TV için hazırlanan Aziz dizisiyle beraber ekranlara geri dönüş yapacağı iddia edildi. Dizinin yapımcılığını ise 03 Medya’nın üstleneceği söylenirken, diğer oyuncular hakkında ise ek bir bilgi verilmediğini gördük. Şimdilik sadece Murat Yıldırım’a yeni bir teklif götürüldüğü söyleniyor.

Dizinin yönetmenin ise Recai Karagöz olacağı da gelen bilgiler arasında. Dizinin konusunun ne olacağı kısmında ise ufak tefek olsa da bilinenler var. Buna göre bir dönem dizisi göreceğiz.

21-06/17/murat-yildirim-2.jpg

Antakya’da geçecek dönemsel iddialı bir dizi bekleniyor. Dizinin Antakya’da geçmekte olan bir dönem hikayesini anlatmasına rağmen ise yapım için İstanbul’da bir dekor kurulacağı da gelen diğer bilgiler arasında yer alıyor.

Murat Yıldırım yanında Fırat Tanış gibi isimlere de teklifler gittiği belirtilen dizide yeni sezonda yayın yapılması beklenmekte. Show TV’nin yeni dizilerinden biri olacağı söylenen yapım, kanal için de önemli olacak. Öyle ki Show TV bu sene çok iddialı dizilerine veda etti. Çukur, Ramo gibi yapımlar çok iddialı yapımlar olmuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin