Atiye Final Sezonu Yayınlandı! Kaç Bölüm Var?

Atiye final sezonu yayına açıldı. Netflix üzerinden yayınlanan dizi kaç bölümden oluşuyor? Atiye'nin bu sezonunda nasıl bir hikaye bizi karşılayacak?

Oğulcan Özsezgi
17 Haziran 2021 - 19:00
Gündem

Atiye final sezonu yayına açıldı. Gecikmeli de olsa dizinin sonunda yeni sezonuna ulaşmış olduk. İlk iki sezondaki tüm gizemlerin çözüleceğinin söylendiği sezon olduğu için bu sezonun bizim için de önemi biraz daha farklıydı. Yeni sezonun daha önce de fragmanını paylaştık. Şimdi diziden yeni bilgilerle beraber final sezonunun yayına açıldığı haberiyle karşınızdayız.

Atiye Final Sezonu Kaç Bölüm?

Dizinin final sezonunda Atiye ve Erhan’ın olayların içerisinde başrolde olduğunu göreceğiz. İki isimde kızlarını bulmak ve belki de bu karanlığa bir son vermek için mücadele edecek. Tabii ki yine gizem ve karanlık güçlerin etkisi en yüksek seviyede hissedilecek.

Fragman yayınlandığı gibi söylemiştik ama bir kez daha hatırlatalım. Olaylar ikinci sezonun üzerinden 8 yıl sonrasını konu edinecek. Yani öyle kız ne ara büyüdü ya da nasıl işler bu kadar hızlı gelişti demeyin.

Diğer taraftan Göbeklitepe’ye ilişkin başka ne gibi sırları göreceğimizi de merakla bekliyoruz. Merak edilen kısımlardan devam ettiğimiz zaman Atiye final sezonu için en çok sorulan soruya gelelim. Dizi kaç bölüm?

Final sezonu yayınlandığı için rahatlıkla söyleyebiliyorum ki dizi bu sezon 8 bölüm olarak karşımıza çıkıyor. Her bölümde ayrı bir gizem göreceğiz ve bölümler de 40-45 dakika gibi olacak.

Dizinin nasıl biteceği konusunda bilgi vermeyeyim. Daha izlemediğinizi düşünerek, orasını size bırakıyorum. :) Fakat şunu da eklemek istiyorum ki her şey bu sezonda son buluyor. Yani ne kadar gizem varsa açığa çıkacak ve bu sezon artık son sezon olacak. Devamı gelmeyecek. Tüm bölümleri izledikten sonra diziye veda edebilirsiniz. Dediğim gibi kötü son mu yoksa iyi son mu bunu söylemek istemiyorum.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin