Seksenler Yeni Sezon 2.fragmanı Yayınlandı

Seksenler Yeni Sezon 2.fragmanı yayınlandı. Yeni sezonun ne zaman yayınlanacağı da kesinleşmiş oldu. Yapımda yeni isimler göreceğiz. Dizi nasıl devam edecek?

Oğulcan Özsezgi
17 Haziran 2021 - 21:53
Gündem

TRT 1’in dönem dizileri arasında efsane bir yere sahip olduğunu bildiğimiz Seksenler, doğru hatırlıyorsam 8 sezonluk uzun işlerden birisi. Bir hayli uzun soluklu olan dizi, bir süre ara verdikten sonra yeniden ekranlara dönmüş nadir yapımlar arasında. Dizinin yeni sezonu da yakında geliyor. Hatta çok yakında. En son Seksenler Yeni Sezon 2.fragmanı yayınlandı ve dizide kimler olacak net olarak gördük.

Seksenler Yeni Sezon 2.fragmanı Bir Kez Daha Duygulandırdı

Tabii ki yeni bölüm tanıtımında yine hüzünlendirici bir etki oldu. Çünkü dizinin en başarılı isimlerinden biri olan ve evin babası rolünde olan Rasim Öztekin yok. Ne yazık ki ünlü oyuncu yakın zamanda vefat etmişti. Dizi ekibini de derinden etkileyen ani ölüm, dizinin resmen bir çınarını kaybetmesine neden oldu.

Bundan sonra devam edebilir mi ya da nasıl devam eder diye düşünülen Seksenler için yeni sezonda da her yer de Rasim Öztekin’in fotoğrafları olduğunu görüyoruz. Bu durumun dışında diziye yeni eklenen isimler de oldu elbette.

Bunların başında da İlker Ayrık geliyor. Usta oyuncu yurt dışından eve geri dönüş gibi gösterilecek. Ayrıca yanında yer alacak yabancı gelinde dizide bir hayli ses getirecek konulardan biri olacak.

Çağatay karakterini canlandıran ve diziye geri dönen ünlü oyuncu, diziye de güzel bir hareketlilik katacak diye düşünüyoruz. Seksenler Yeni Sezon 2.fragmanı sonrasında kesinleşen bir diğer kısım ise yayın tarihi.

Dizi, fragmanda da görüldüğü gibi 24 Haziran Perşembe günü yayınlanacak ve tekrar haftalık bir dizi formatına geçecek. Son sezonda haftalık değil de günlük bir dizi olarak yayınlanmış ve saat olarak erkene alınmıştı. Şimdi öyle bir durum olmayacak. Dizi Perşembe akşamlarına konuk olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin