Yeni Sezon MasterChef 1.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Ne Zaman Başlıyor?

Yeni sezon MasterChef 1.Bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda dikkat çeken çok fazla nokta var. Ayrıca yarışmacı sayısı da bir hayli fazla gibi gözüküyor.

Oğulcan Özsezgi
17 Haziran 2021 - 22:30
Gündem

MasterChef 1.Bölüm fragmanı sonunda yayınlandı. Uzun süredir tanıtımlarının döndüğünü gördüğümüz yapım, sonunda ilk bölüm tanıtımıyla da karşımıza çıktı. İlk bölüm tanıtımına baktığımız zaman aslında çok fazla bir değişim olmayacağını görüyoruz.

Jüri üyelerinde zaten herhangi bir değişiklik olmayacak. Yine geçen sezondaki iddialı kadro ile yola devam edilecek. Yarışmacıların ise her sene olduğu gibi çok çeşitli yerlerden katılacağı görülüyor.

Yeni Sezon MasterChef 1.Bölüm Fragmanı Dikkat Çekenler

Bana soracak olursanız fragmandan anladığım şu ki yapımda çok iddialı yarışmacılar göreceğiz. Türkiye’yi geçtim ABD’den ve hatta Kore’den gelerek yarışmaya katılanlar olduğu görülüyor.

Ayrıca gördüğümüz kadarıyla henüz ilk tur olmasına karşın çok iddialı tabaklar da var. Geçen senelere göre bir tık daha iddialı tabaklar olduğunu bile söyleyebiliriz.

Diğer dikkat ettiğim kısım ise yarışmacıların sayısı oldu. MasterChef 1.Bölüm Fragmanı içerisinde de herhangi bir yayın tarihi gözükmüyor ama çok fazla yarışmacının yer aldığı çekimlerin tamamlandığı gözüküyor.

Yani sayamadım ama çok sayıda yarışmacı ile çekimler yapılmış durumda. Bu da programın çekimlerinin hazır olduğu anlamına geliyor. Muhtemelen kanalın beklediği Survıvor yarışmasının finali. Yarışmanın finalinin de yakın zamanda yapılması beklenmekte.

Survıvor 2021 final yaptıktan sonra, MasterChef yeni sezon yayınlanmaya başlayacak. Yarışmacıları daha iyi görmeye başlayacağız. Yarışmaya katılacak olan isimler arasında kimleri göreceğimizi de yakında öğreneceğiz.

Zaten geçen senelerden bildiğimiz şu ki yarışmanın ilk elemesi biraz sürüyor. Yarışmacıların nihai kadroya kalması için bir hayli eleme geçmesi ve bir yerde rakiplerini de yenmesi gerekiyor. Haliyle kimlerin kalacağını merakla bekliyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin