Cem Yılmaz, Erşan Kuneri Projesi için Yeni Bir Paylaşım Yaptı

Cem Yılmaz, Erşan Kuneri projesi için paylaşımlarına devam ediyor. Bu sefer ünlü isim, karakterin yer aldığı bir afiş görüntüsünü paylaştı. İşte yeni görsel.

Oğulcan Özsezgi
19 Haziran 2021 - 22:45
Gündem

Cem Yılmaz’ın birkaç farklı projede yer verdiği karakterlerden biri olan Erşan Kuneri karakteri için özel bir proje hazırladığı biliniyordu. Karakteri bir film olarak değil ama bir dizi projesinde sunacağı ortaya çıkan ünlü isim, yeni projesi için de zaman zaman detaylar vermeye devam etmekte.

Önce dizide yer alacak olan ünlü oyuncular açıklanmıştı. Yani kadro ortaya çıkmıştı. Şimdi ise usta isim yeni projesi için sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Açıkçası dizinin yakın zamanda gelebileceğinin sinyalleri verilmiş oldu.

Erşan Kuneri Dizisi için Yeni Paylaşım

Ünlü ismin Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda karakterin yer aldığı bir poster bulunuyor. Paylaşımın altına “Geliyorum” şeklinde not düşen Cem Yılmaz, projenin yaklaştığını da göstermiş oldu.

Dijital platformlarda yayınlanacak olan yeni projenin ne zaman yayın hayatına başlayacağı konusunda ise kesin bir bilgimiz yok. Sadece kadro konusunda bilgilerimiz var. Buna göre dizide Ezgi Mola, Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Nilperi Şahinkaya, Bülent Şakrak, Merve Dizdar, Uraz Kaygılaroğlu gibi çok ünlü isimler yer alacak.

Dizinin 8 bölüm olarak gelmesi ve ilk sezonun bu şekilde tamamlanması bekleniyor. Artık hangi platformda yayınlanacak ve bölümlerin süresi ne kadar olacak göreceğiz. Beklenti Netflix üzerinden yayınlanacağı yönünde elbette ama yine de resmi açıklama görmek lazım.

Ayrıca Erşan Kuneri devam sezonu olacak mı olmayacak mı o da belli değil. Muhtemelen bu dizinin ilk sezonunun yayınlanmasının ardından ortaya çıkacak. Mini bir proje olduğunu düşünüyoruz ama yine de dizi yayınlanmadan ikinci sezon hakkında yorum yapmayalım. Henüz ilk sezon ne zaman gelecek o bile net değil.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin