The World's Most Amazing Vacation Rentals nasıl bir yapım?

The World's Most Amazing Vacation Rentals 1. sezonuyla Netflix'te başladı. Konusu, fragmanı...

Dünyayı tekrar gezmeye hazır mısınız? Bunu yapmanın en harika yolunu göstereceğiz size. Üç milyonu aşkın kiralık tatil evi parmaklarınızın ucunda. Boy boy, çeşit çeşit ev...

"THE WORLD'S MOST AMAZING VACATION RENTALS" KONUSU VE FRAGMANI

Dünyanın dört bir yanındaki kiralık tatil evlerini ziyaret eden üç gezginin, farklı bütçelere hitap eden uzman tavsiyelerini ve ipuçlarını paylaştığı realiy dizisi "The World's Most Amazing Vacation Rentals" Netflix'te başladı.

18 Haziran 2020 Cuma günü Netflix'e eklenen dizinin sezonu 8 bölümden oluşuyor.

Megan Batoon, Jo Franco ve Luis D. Ortiz'in her bölümde izleyiciyi farklı mekanlara götürdüğü yapımda bu mekanlar arasında pirinç tarlaları arasındaki bir ev, sahildeki bir villa, Alaska'da lüks bir dağ evi, Miami'de yüzen malikâne, Karayipler'de lüks yat, San Francisco Körfezi'nde tarihî tekne ev, Meksiko'da yılan şekilli bir apartman, Hawaii'nin büyük adasında özel şelalesi olan bir kulübe, Lanai açıklarında konforlu katamarana ve Kauai'nin kuzey kıyısında lüks tatil evi gibi kiralık tatil evleri bulunuyor.

21-06/20/the-worlds-most-amazing-vacation-rentals-poster.jpeg

Süreleri 33 ile 35 dakika arasında değişen 1. sezon bölümleri şöyle sıralanıyor:

"Bali'nin En İyileri", "Amerikan Macerası", "Yüzen Evler", "Ezber Bozanlar", "Özel Adalar", "Leziz Tatiller", "Ağaç Evler", "Aloha Hawaii".

21-06/20/the-worlds-most-amazing-vacation-rentals-kadrosu.jpeg

2. sezonunun gelip gelmeyeceği henüz belli olmayan The World's Most Amazing Vacation Rentals'ın yürütücü yapımcılığını William Spjut ve George Verschoor ikilisi üstleniyor.

"The World's Most Amazing Vacation Rentals" Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin