Leyla İle Mecnun Çok Yakında Geliyor! Çekimler Başladı

Leyla İle Mecnun çekimleri başladı. Dizinin yeni bölümleri Exxen platformunda olacak. Peki bölümlerin ne zaman başlayacağı belli oldu mu? İşte yeni paylaşım.

Oğulcan Özsezgi
20 Haziran 2021 - 00:23
Gündem

Yaklaşık 2 ay kadar bir süredir dizi dünyasının en sevilen yapımlarından biri için haberler paylaşıyoruz. Yıllar sonra geri dönecek olan Leyla İle Mecnun dizisinden söz ediyorum. Oyuncuların tamamı ikna edildi, kadro yeniden toplandı falan derken, sonunda dizinin yeni bölümleri için geri saymaya başladık. Bir şekilde tüm sorunları çözülen dizi için sevindirici bir haberimiz daha var.

Öyle ki gelen son paylaşımla beraber dizinin çekimlerinin de tüm hızıyla başladığı ortaya çıktı. Artık kadro kuruldu ve çekimler yeniden başladı. Hatta ekip sahnelerde bile ilerlemiş gibi gözüküyor.

Leyla İle Mecnun Ne Zaman Yayınlanır?

Burada güzel haberlerimiz var. Dizinin çekimlerinin söylendiği gibi Haziran ayı içerisinde başlamış olması çok iyi haber. Bu dizinin Haziran ayı içerisinde en azından birkaç bölümünün hazır olacağı anlamına geliyor. Tabii ki artık televizyon ekranlarında görmeyeceğiz.

Yapımı bu kez göreceğimiz yer Exxen platformu olacak. Haliyle Exxen’in yayın politikasına göre bir yayın yapılacaktır. Her hafta yeni bir bölüm şeklinde mi ilerleme yapılacak yoksa belli bir yere kadar tüm bölümler sezon sezon mu yayınlanacak göreceğiz. Şu an platformda devam eden diziler var ve bu diziler için haftalık olarak yayın yapıldığına şahit oluyoruz.

21-06/20/leyla-ile-mecnun-1624145213.jpg

 

Muhtemelen Leyla İle Mecnun için de ilk 3 bölüm ya da belli bir bölüm sayısı yayınlanacaktır ve sonrasında dizi haftalık olarak devam edecektir. Açıkçası böyle iddialı bir yapımın geri dönecek olmasından dolayı mutluyuz. Dizinin hikayesinin nasıl devam edeceğini ise şahsen çok merak ediyorum. Birçok kez yazılarda söylediğim gibi dizinin final bir hayli kötü olmuştu. 

Ölen karakterler olmuş ve ayrılıklar izlemiştik. Buradan devam edilmeyeceğini düşünüyorum ama neler olacak göreceğiz. Özellikle Erdal Bakkal’ı yeniden bir izlemek lazım. Efsaneyi bakkalında görmek gerek. :)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin