İspanyol dönem dizisi Toprağın Vârisleri Netflix'te! Bilmeniz gerekenler!

Roman uyarlaması dizi Toprağın Vârisleri Netflix'te yayınlandı! Heirs to the Land konusu, fragmanı, oyuncuları ve bölüm bilgileri yazımızda...

Ildefonso Falcones'un aynı isme sahip romanından uyarlanan "Toprağın Vârisleri" Netflix izleyicisiyle buluştu.

TOPRAĞIN VARİSLERİ 1. SEZONUYLA NETFLIX'TE!

Yon González ( Las chicas del cable, Gran Hotel), David Solans ve Michelle Jenner'in başrolleri paylaştığı İspanyol dönem dizisi "Toprağın Vârisleri (Heirs to the Land)" 15 Nisan 2022 Cuma tarihinde 1. sezonuyla yayına girdi.

Cathedral of the Sea (Deniz Katedrali) dizisinin devamı niteliğindeki yapımın sezonu toplam 8 bölümden oluşuyor. Bölüm süreleri 48 ila 58 dakika arasında değişiyor.

TOPRAĞIN VARİSLERİ DİZİSİNİN KONUSU NE?

Deniz Katedrali dizisi; 14. yüzyılda, Barselona'da bir serfin zenginlik ve özgürlük basamaklarını azimle tırmanmasının, soylular sınıfını huzursuz etmesini ve engizisyonun şüphesini çekmesini konu edinirken, Toprağın Vârisleri'nin konusu ise şöyle:

Orijinal ismi "Los Herederos de la Tierra" olan Toprağın Vârisleri kısaca; becerikli genç Hugo Llor'un, 14. yüzyıl Barselonası'nda adını duyurmak için çalışıp çabalarken Estanyol ailesine verdiği sözü de unutmamasını konu ediniyor.

Arnau ve Mar, tahta yeni bir kralın geçmesi durumunda başlarına gelebileceklerden endişe ederlerken; bir trajedi sonucunda Hugo ailesinden ayrılır ve çıraklığa başlar.

Yapımın hikâyesi 1387 yılında, Hugo'nun 12 yaşındaki haliyle açılıyor. Zamanının büyük bölümünü sokaklarda ve saygın yaşlı bir adam olan Arnau Estanyol ile tersanelerde geçiren Hugo'nun hayali usta bir gemi yapımcısı olmaktır.

22-04/15/topragin-varisleri-afis.jpeg

OYUNCU KADROSUNDA TANIDIK YÜZLER VAR!

Heirs to the Land'ın oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

- Yon González (Hugo Llor)
- David Solans (Genç Hugo Llor)
- Elena Rivera (Caterina Llor)
- Rodolfo Sancho
- Arturo Sancho
- María Rodríguez Soto
- Mercedes León (Barcha)
- Aria Bedmar
- Michelle Jenner (Mar)
- Anna Moliner
- Manel Sans
- Bruna Cusí
- Nancho Novo
- Pol López
- Marta Belaustegui
- Críspulo Cabezas
- Aitor Luna
- Abel Folk
- Clara Segura
- Gabriela Andrada
- Laia Fontán
- Rosana Pastor
- Fermí Reixach
- Montserrat Alcoverro
- Jesús Carroza

22-04/15/topragin-varisleri-isimler.jpeg

Atresmedia, Diagonal TV & Netflix Studios iş birliğiyle hazırlanan Toprağın Vârisleri'nin tüm bölümlerinin yönetmen koltuğunda Jordi Frades oturuyor.

Çekimleri Katalonya'da gerçekleşen yapımın fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"Los Herederos de la Tierra" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin