İspanyol suç dizisi Hierro'yu tanıyalım!

İspanyol-Fransız-Alman ortak yapımı yeni dizi Hierro'nun çekimleri başladı. Hierro dizisinin konusu, başlangıç tarihi ve tüm detaylar...

Volkan Küçükel
30 Ağustos 2018 - 15:37
Kültür Sanat

İspanyol-Fransız-Alman ortak yapımı suç draması "Hierro"nun çekimlerine başlandı.

İspanya'nın pay-TV hizmeti veren Movistar+ kanalı için hazırlanan dizinin uluslararası dağıtım hakları Banijay Rights tarafından satın alındı. İlk sezonu birer saatlik 8 bölümden oluşacak dizi aynı zamanda Banijay Group'un dağıtım kolu olan Banijay Rights'ın bünyesine kattığı İspanyolcanın kullanıldığı ilk dizisi olma özelliğini taşıyor.

HIERRO 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Portocabo, Atlantique Productions ve ARTE France ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin çekimlerine şu sıralar Kanarya Adaları'nda devam ediliyor. Hierro'nun bölümlerinin 2019'un ilk yarısında izleyiciyle buluşacağı belirtiliyor.

18-08/30/hierro-izle.jpeg

Pepe Coira'nın yaratıcısı, Jorge Coira'nın yönetmeni olduğu dizinin başrollerini İspanyol aktris Candela Peña (Princesas, Torremolinos 73) ve Arjantinli aktör Darío Grandinetti (Wild Tales, Talk to Her) paylaşıyor.

HIERRO DİZİSİNİN KONUSU

Hikayesi İspanya'da Kanarya Adaları Özerk Topluluğu'na bağlı Santa Cruz de Tenerife ilindeki El Hierro Adası'nda geçen dizinin olay örgüsü bir depremin ardından genç bir adalının cesedinin denizde bulunması üzerinden ilerliyor.

Adaya yeni atanan yargıçın (Peña), olyala ilgili birinci dereceden şüpheli ismin (Grandinetti) kefaletle serbest bırakılmasına karar vermesi sonrasında ada halkı üzerinde güvensiz bir ortam oluşur. Serbest kalan şüpheli ise masumiyetini kanıtlama ve gerçek katili bulmak için iş başı yapar.

18-08/30/hierro-ispanyol-dizisi-1535632163.jpg

Banijay Rights'tan Caroline Torrance dağtımını üstlendikleri yeni dizileri hakkında şu ifadeleri kullanıyor: "Hierro projesini ilk gördüğümüzden bu yana bu projenin bir parçası olmak istedik. Heyecan verici hikaye anlatımına sahip karakter odaklı Hierro, uluslararası düzeyde izleyicilerinin ilgisini çekmeye hazır. Böylesine yetenekli bir yapım ekibiyle çalışmaktan, onları desteklemekten ve projenin dağıtımını üstlenmekten dolayı heyecan duyuyoruz."

Hierro'nun Fransa, Almanya, İspanya ve Latin Amerika'daki dağıtımını gerçekleştirecek Banijay Rights, İngiliz dilindeki Fransa-Kanada ortak yapımı Versailles, Avustralya yapımı Wolf Creek ve Occupied dizilerinin de uluslararası dağıtımını üstleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin