İstanbul Night Flight müziğin yıldızlarını ağırlıyor

İstanbul Night Flight, 10. sezonunda da müziğin yıldızlarını ağırlamaya devam ediyor. Bu yıl sezon, 23 Mart'ta An Epic Symphony & Gökhan Türkmen ile açılırken hız kesmeden sahneler sürüyor.

Berfin Sengil
29 Nisan 2024 - 12:00
Viral

Events Across Turkey tarafından düzenlenen ve Avrupa'nın en iyi Event ödülüne layık görülen müzik serisi İstanbul Night Flight, bu yıl sezonu 23 Mart'ta An Epic Symphony & Gökhan Türkmen ile açılış yaparken, 24 Mart Pazar akşamı, Ankara CSO sahnesinde Ahmet KAYA | Mehmet Erdem şarkıları ile seyircilere benzersiz bir deneyim yaşattı. Bu büyüleyici başlangıç, 24 Kasım'a kadar sürecek olan etkinlik takviminin de müjdecisi oldu. An Epic Symphony ile klasik ile modern notaların harmanlandığı bu etkinlik, Türkiye'nin sevilen sanatçıları ile 10.sezonunda da müzik şöleni yaşatacak. 

Sibel Can & Mercan Dede & Hüsnü Şenlendirici, An Epic Symphony Projesi ile ilk kez Night Flight Sahnesinde!

Bu yıl programın en dikkat çekici etkinliklerinden biri, ülkemizin en önemli sanatçılarından Sibel Can, Mercan Dede ve Hüsnü ŞenlendiriciTuluğ Tırpan yönetimindeki Night Flight Symphony Orchestra & Choir sahnesi olacak.

1 Haziran İzmir Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu, 22 Haziran Ankara Oran Açık Hava Sahnesi, 14 Ağustos Bursa Kültür Park Açık Hava Tiyatrosu ve 24 Kasım CSO Ada Ankara'da sanatçının zengin repertuarı, orkestra ve koro ile birleşerek dinleyicilere unutulmaz bir müzik akşamı sunacak.

An Epic Symphony & Hayko Cepkin Konserleri Ankara, İstanbul, İzmir ve Antalyada!

Rock müziğin önemli ismi Hayko Cepkin08 Haziran Cumartesi günü Ankara CerModernde, 02 Ağustos Cuma günü İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosunda ve 17 Ağustos'ta Antalya Aktüel Açık Hava Sahnesinde An Epic Symphony ile sahne alacak.

Hayko Cepkinin güçlü sesi ve sahnedeki eşsiz enerjisi, orkestra eşliğinde yeni bir boyut kazanarak dinleyicilere unutulmayacak bir deneyim yaşatacak.

Yıl Boyunca Devam Edecek Müzikal Şölen

İstanbul Night Flight’ın 10. yılında müziğin değerlerini ulusal ve uluslararası platformlarda tanıtmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sanat dünyasına farklı tatlar katan konser serisi An Epic Symphony eşliğinde Karsu, Cem Adrian, Ahmet Kaya | Mehmet Erdem & Mercan Dede, Salut Salon, Pentagram, Sibel Can & Mercan Dede & Hüsnü Şenlendirici, Hayko Cepkin, maNga, Mustafa Sandal ve Gökhan Türkmen gibi birçok sanatçıyı yeni sezonda ağırlayacak.

İstanbul Night Flight’ın 10. sezonunda müziğin yıldızları ile buluşmak için yerinizi şimdiden ayırtmalısınız.

Etkinlikler hakkında daha fazla bilgi için https://www.eventsacrossturkey.net/istanbul-night-flight-2024 web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin