İstanbullu Gelin Adem ile Fikret yaşam savaşı veriyor! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

İstanbullu Gelin 65. bölüm fragmanı yayınlandı! Adem ile Fikret yaşam savaşı veriyor. Fırat Tanış diziden ayrılıyor mu?

Nurşah
04 Aralık 2018 - 11:15
Yeni Bölüm

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sevilen dizinin 65. bölümünde bizleri oldukça heyecanlı sahneler bekliyor! Bıçaklanan Adem ile Fikret hayat savaşı veriyor. Sevilen isim Fırat Tanış diziden ayrılacak mı?

İstanbullu Gelin Adem ile Fikret'e ne oldu?

Bir önceki bölümde Adem ile Fikret arasındaki yüzleşmeyi izledik. Yüzleşmenin ardından alkolü fazla kaçırdan Fikret ise o sırada mekanda bulunan insanlarla kavgaya girişti. Tüm bunlar olurken kavgayı ayırmak isteyen Adem ise bıçaklandı!

 18-12/04/istanbullu-gelin-adem-fikret-oluyor-m.jpg

İstanbullu Gelin yeni bölümde neler olacak?

İstanbullu Gelin geçtiğimiz bölümlerde tüm buzların eridiği sahnelerle izleyicilerine derin bir nefes aldırmıştı. Yaşanan güzel gelişmelerin ardından yeni bir fırtına Boran ailesini etkisi altına alıyor. Heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanında Adem ile Fikret'in hastanede ölüm kalım savaşı verdiklerini izliyoruz. Haberi alan Boranlar ise gergin bir bekleyişin içerisine giriyorlar!

İpek Bilgin'in başarılı oyunculuğu ile izleyenleri kendisine hayran bırakan Esma da tüm bu yaşananlardan Faruk'u sorumlu tutuyor. Adem'i ailenin içerisine aldığı için suçlu konumuna düşen Faruk da zor anlar yaşıyor. Yayınlanan fragmanda henüz ikilinin durumuna dair net bir bilgi yer almıyor... Dizinin merakla beklenen yeni bölümünde Fikret ile Adem'in son durumunu öğreneceğiz. Star Tv ekranlarının sevilen dizisi heyecan dolu yeni bölümü ile 7 Aralık Cuma akşamı izleyici karşısında olacak!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin