Kasım ayında magazin dünyasında en çok konuşulan isim Ahmet Kural oldu!

Kasım ayının en çok konuşulan ünlüleri listesi açıklandı! İlk sırada Ahmet Kural yer alıyor! Listenin geri kalanında hangi isimler var?

Nurşah
04 Aralık 2018 - 10:26
Magazin

Medya Takip Merkezi, Kasım ayının en çok konuşulan ünlüleri listesini açıkladı. Geçtiğimiz ay en çok konuşulan isimler hangileri? Detaylar haberimizde yer alıyor!

18-12/04/kasim-ayi-ahmet-kural-sila.jpg

Birinci sıra Ahmet Kural'ın!

Sevgilisi Sıla'ya şiddet uyguladığı gerekçesi ile magazin gündemine bomba gibi düşen Ahmet Kural geçtiğimiz ay hakkında en çok haber yapılan isim oldu!

İkincilik Sıla'da!

Kasım ayının hakkında en çok konuşulan ünlü ismi ise Sıla oldu! Ahmet Kural hakkında geçtiğimiz ay toplamda 19 bin 229 haber yapılırken Sıla hakkında 19 bin 209 haber yapıldı...

18-12/04/acun-ilicali-seyma-subasi-kasim-ayi.jpg

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı listenin devamında yer alıyor!

Geçtiğimiz hafta magazin gündeminde büyük yankı uyandıran ayrılık haberi de en çok konuşulanlar arasında yer aldı. Acun Ilıcalı'nın Şeyma Subaşı'ya vereceği nafaka miktarı bile çok uzun süre gündemde kaldı! Kasım ayının en çok konuşulanlar listesinde Acun Ilıcalı üçüncü, Şeyma Subaşı ise dördüncü sırada yer aldı!

Demet Akalın ilk beş arasında!

Demet Akalın, eski eşi Okan Kurt ile yeniden bir araya geldi. Barışma haberlerini ise kızları Hira, sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Başarılı isim, bu haberle en çok konuşulanlar arasına girdi bile...

Kasım ayının en çok konuşulanlar listesi 

18-12/04/kasim-2018-en-cok-konusulan.jpg

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin