İstanbullu Gelin dizisinin yeni sezon sürprizleri bitmiyor! Kadroya hangi ünlü isimler katıldı!

Star Tv ekranlarının gerçek bir hikayeye dayanan sevilen dizisi İstanbullu Gelin için yeni sezon hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor. Büyük bir merakla beklenen dizinin yeni sezonunda sürpriz isimleri göreceğiz!


27 Ağustos 2018 - 12:32
Yeni Bölüm

Başrollerinde Aslı Enver, Özcan Deniz ve usta oyuncu İpek Bilgin'in yer aldığı sevilen dizi İstanbullu Gelin yeni sezon için bomba gibi transferlerle izleyici karşısında olacak! Geçtiğimiz haftalarda usta oyuncu Meral Çetinkaya'nın kadroya katılmasının ardından İstanbullu Gelin'in yeni sezonunda iki farklı isim daha göreceğiz!

Kaan Çakır İstanbullu Gelin'de!

Son olarak Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi ile ekranlara gelen sevilen oyuncu Kaan Çakır İstanbullu Gelin'in yeni sezonunda izleyicilerle olacak... Özcan Deniz'in canlandırdığı Faruk karakterinin eski bir arkadaşı Okan Korkmaz olarak dizide rol alacak olacak olan Çakır'ın dizi içerisindeki durumu izleyicide şimdiden büyük bir merak uyandırdı bile...

Faruk ile Süreyya'nın kızını canlandıracak isim belli oldu!

Tüm bu gelişmelerin yanında bir süredir Faruk ile Süreyya çiftinin kızlarını canlandıracak oyuncu için arayış devam ediyordu. Pek çok başvurunun yapıldığı Yaz karakteri için Ahsen Eroğlu ile anlaşıldı! Genç isim, canlandıracağı karakter ile ilgili olarak şu sözleri dile getirdi:

İstanbullu Gelin kadrosuna katılmak benim için heyecan verici. İstanbullu Gelin, içinde yer alan kadın karakterlere, hiç rastlamadığımız nitelikler katan bir hikaye. Bu kadınlardan biri olmak çok özel hissettiriyor. Büyük bir ekip ve deneyimli oyuncu kadrosuyla çalışacak olmak benim için okul kadar öğretici olacak. Zeynep Günay Tan ile etkileşime geçerek karakteri çıkarmak için heyecanlı ve sabırsız hissediyorum.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin