İstanbullu Gelin'in senaristi değişti

Cuma akşamı Star TV'de yayınlanan İstanbullu Gelin dizisi 7 bölümde iki senarist eskitti. Beklediği başarıya ulaşamayan dizi yeni senarist ekibiyle anlaştı.

Sibel Karagöl
04 Nisan 2017 - 22:10
Gündem

Cuma akşamı Star TV'de yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinin senaristi yine değişti. Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, Salih Bademci, Fırat Tanış, Özge Borak, İpek Bilgin, Dilara Akyüksek, Hakan Altıner, Neslihan Yeldan ve Sema Dinçer gibi yetenekli ve ünlü oyuncuların yer aldığı dizi üçüncü senaristini ekibe dahil etti.

17-04/04/ig8.jpg

İlk iki bölümünü ünlü senarist Ali Aydın ve ekibinin üstlendiği İstanbullu Gelin dizisini Elif Asılkefeli Yeter ve Berfu Ergenekon’un kaleme almaya devam etmişti. Fakat haftaya yayınlanacak 7. bölümden itibaren dizinin senaryosunu Deniz Akçay ve ekibi devraldı. Berna Sevmeyi Anlat dizisi ve Sonsuz Aşk filmlerinden tanınan Deniz Akçay'ın, yayınlandığı günden beri beklediği reytingleri alamayan İstanbullu Gelin dizisini başarıya taşıyıp taşıyamayacağı merak konusu oldu.

17-04/04/ig9.jpg

Dizinin Konusu

Annesiz ve babasız büyümek zorunda kalan Süreyya, hayatın yükünü genç yaşta sırtlamak zorunda kalan güzel ve onurlu bir genç kızdır.Konservatuar  bölümü mezunu olan Süreyya, hayatını seslendirme yaparak kazanmaktadır. Kendi halinde bir yaşamı olan Süreyya'nın aniden karşısına çıkan zengin ve yakışıklı Faruk'un çıkmasıyal aniden değişir. Hayatında ilk defa aşık olan Süreyya Faruk'u fazla tanımadan sevdiği adamla evlenme kararı alır.

Öte yandan Bursa’nın tanınmış ve köklü ailelerinden Boran ailesi, biricik veliaht Faruk'un bu tasvip edilmeyen evliliğine karşıdır. Kocasının ölümünün aradından 4 oğlunu koruyup kollayan kalan Esma Sultan’ın en gözde oğlu Faruk için bambaşka hayalleri vardır. 

17-04/04/esma.jpg

İstanbullu Gelin kendi ayakları üstünde duran genç ve başarılı güzel Süreyya ile Bursalı işadamı yakışıklı ve centilmen Faruk’un aşkında mutluluğa giden çetrefilli patika yolları konu alıyor. 

17-04/04/ig99.png

Yayınlandığı son hafta total reytingte 10. sırada yer almasıyla toplam 6 bölümünde iki senaristle yollarını ayıran İstanbullu Gelin beklenen başarıya ulaşacak mı yoksa reyting savaşlarınada erken final yapmak zorunda kalan başarısız projeler kervanına mı katılacak? Bu sorular ve dizi hakkında daha fazlası için sitemizi takip edebilirsiniz.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin