Kadın cinayetlerini konu alan Çalınmış Hayatlar yakında BluTV'de!

Belgesel - dram dizisi formatında yayınlanacak yeni dizi Çalınmış Hayatlar çok yakında BluTV'de izleyicisiyle buluşacak.

Sibel Karagöl
04 Nisan 2017 - 20:43
İptal - Onay

Dijital TV sektörüne hızlı bir giriş yapan BluTV, ‘Masum’ ve ‘Sahipli’ dizilerinde yakaladığı başarılara bir yenisini eklemeye devam ediyor.

Belgesel tadında dram dizisi formatında yayınlanacak yeni dizi Çalınmış Hayatlar çok yakında BluTV'de izleyicisiyle buluşacak.

17-04/04/a2.jpg

Çalınmış Hayatlar Konusu

Yapımını D Productions ve GameYapım’ın ortaklığında gerçekleşen Çalınmış Hayatlar dizisi ülkemizde gerçekleşen ve yürek burkan kadın cinayetlerini konu alacak. Çalınmış Hayatlar'da Özgecan Aslan, Münevver Karabulut ve Sarai Sierrai cinayetleri dava dosyalarına bağlı kalınarak işlenecek. Söz konusu cinayetlerin izleyiciye aktarımında ailelerin özel izni alınmış olup hatta bazı ailelerin katılımıyla gerçekleşecek. Her bölümde ayrı bir karakteri konu alacak dizi toplam 3 bölümden oluşacak.

17-04/04/a3.jpg

Belgesel formatında dizi olarak yayınlanacak profe kendi türünde bir ilk olacak. Dizinin başrollerinde, Özge Özkaplan (Özgecan Aslan), Cansu Diktaş (Münevver Karabulut) ve Onuryay Evrentan (Sarai Sierra) yer alırken, proje tasarımı ve sunuculuğunu Gökçen Özdemir üstlenecek.

17-04/04/a1.jpg

 

Yönetmen koltuğunda ise Şüphe, Sevdaluk, Yalancı Bahar  yapımları ile adından söz ettiren Deniz Yılmaz Şakir yer alacağı dizinin her bölümü BluTV’nin projelerinden genel süre olan ortalama 60 dakikadan oluşacak.

Çalınmış Hayatlar'ın henüz tanıtım fragmanı v eyayın tarihi netleşmedi. Dizi hakkında detaylı bilgi için sitemizi takip edebilirsiniz.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin